RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小步
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

cnights 發表於 2006-8-27 01:13:05 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:06 發表
heheeee

讚花香唔一定就會香
一個不懂飛不懂裝也不懂調的人去評價一架有片為証的 實力好機.
raptor ,hirobo demo 片都有一大班人去support.
但,唔好意思,此片只是那小子 拍回來給我看看他的技術吧了,沒你所 ...

hehe...是ge...你讚極都會一樣....

這句擺名是講你...不過冇想過還有人信你...

有興趣我可以post回你上次同我收回來的機那個eng的相俾你睇....

我都好想知咩叫個engine冇問題....而且好新...

樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:14:00 | 只看該作者
cnight 我也請你小心用字
你對小第有何不滿我不理,也沒興趣去掙扎
但請不要人生攻擊
清清 發表於 2006-8-27 01:15:54 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:10 發表

希望你小心你的字眼...如果我之前講小步的野有任何是錯....我可以在所有forum講對不起...就算登東方,apple都可以.....

他是咩人, 心照la...

另外,我今次真是對隻機講返個事實....

面係人地俾,自己有幾多料自己知~

不如講下你認識的有幾多人玩過?

香港都無得賣,當然無零件賣,我真係好想知有咩香港人玩過?
cnights 發表於 2006-8-27 01:17:17 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:14 發表
cnight 我也請你小心用字
你對小第有何不滿我不理,也沒興趣去掙扎
但請不要人生攻擊

haha...我擺明講你ga la....
不過不是人生攻擊...只是講緊事實...
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:18:11 | 只看該作者
是但啦, 識著你係我人生一大大大大 錯誤[當然你都會咁念,大家咁話啦]

而家係你不放棄我,天天關心我呢..

機又好,engine又好,壞的好的,就當你騙你好了.
skylam 發表於 2006-8-27 01:19:11 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:15 發表

未來O既天材機手我哈哈......講O下笑姐哈哈.....如果部機係好野我都會玩..等多返D錢先玩返直昇機
清清 發表於 2006-8-27 01:19:27 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:17 發表
haha...我擺明講你ga la....
不過不是人生攻擊...只是講緊事實...

你個網無人上攪到要黎呢度攪事,笑大人個口
cnights 發表於 2006-8-27 01:20:50 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:15 發表

yee...唔知ken sir隻是咩....死law...偷回來的  

我只是講回個事實??你都說hk冇parts la...

我都知它是同air skipper 一樣...你搵air skipper 的part都唔易...
我一直都是這個meaning.....

我覺得好似是你好睇好它wow...不是有人找你在香港賣這隻野a???
馮馮ymc 發表於 2006-8-27 01:23:25 | 只看該作者
唔係呀嘩.................有片有相都有假.................係味吳宇森做導演先.........
cnights 發表於 2006-8-27 01:24:51 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:19 發表

你個網無人上攪到要黎呢度攪事,笑大人個口

hehe....thx我的關心....我個forum現在好好...

我攪事...唔知la...我只是一見到某人打新手主意....口就要出聲....

如果有人覺得我講的野有錯...大可以講出來...haha
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:26:34 | 只看該作者
算了,   rjx hobby 早說明此機從沒外銷,只出口國外
從rjx hobby 告知 [ken sir] {呀四] 等 id 是 深圳e路達 又名tig

因生意上問題 rjx 與tig 合不來, 因而仲傷rjx hobby 一切product.

以上從rjx hobby 得知,本人無法查出

回應parts 問題, 現今只有國外有完善零件供應
skylam 發表於 2006-8-27 01:27:00 | 只看該作者
講真人地講咩都係假自己玩過試過先知...理得佢咩PARTS....好就繼續玩唔好就炒鬼O左佢就算....易唔易搵我都係個句...有心搵一定有....無咪好似人地咁買多部機返黎當做SPARE...
清清 發表於 2006-8-27 01:27:25 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:20 發表

yee...唔知ken sir隻是咩....死law...偷回來的  

我只是講回個事實??你都說hk冇parts la...

我都知它是同air skipper 一樣...你搵air skipper 的part都唔易...
我一直都是這個meaning.....

我 ...

ken sir是誰?ken蔡我就識,痴人說夢話果個~

依…咁ken sir明知無零件賣佢都買黎玩,好野喎~
cnights 發表於 2006-8-27 01:28:13 | 只看該作者
原帖由 馮馮ymc 於 2006-8-27 01:23 發表
唔係呀嘩.................有片有相都有假.................係味吳宇森做導演先.........

我冇說段片是假a

只是有師兄說過對比屎加得....屎加得會好d....
清清 發表於 2006-8-27 01:31:12 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:27 發表
講真人地講咩都係假自己玩過試過先知...理得佢咩PARTS....好就繼續玩唔好就炒鬼O左佢就算....易唔易搵我都係個句...有心搵一定有....無咪好似人地咁買多部機返黎當做SPARE...

無錯…正如個個講京商電車唔得我偏偏就買佢返黎玩,唔要架MSX~

呢個世界無野係唔得,只有個人唔得,自己唔得唔好話塊地硬!
cnights 發表於 2006-8-27 01:31:15 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:27 發表

hehe....你講野真是好明顯同他一條channel出....連口吻都一樣....

y他會買...我就唔知la...你估我是他咩....都是那句...人各有智....

只是我想俾多些人了解件事...就是hk冇parts....冇support....

p.s. 小朋友....醒下la....小心信錯賊船a....
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:33:21 | 只看該作者
sedacu evo 是f3c 機, 他有他好處,但不是一架 3d 高性能機種
同樣, 要有 高性能的50機 ,在raptor se / sedacu evo 都要用上大量金錢upgrade
而此機金屬版只是 raptor se 一半價錢,但有著比 raptor 50se 以上的性能

何來老點€???  請用技術上角度去評價, 無謂成見加人生攻擊....只是無聊話
當然我明白 市面上有幾家大店做 jr 及同種類產品,對此機敵意什高.
馮馮ymc 發表於 2006-8-27 01:33:45 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:28 發表

我冇說段片是假a

只是有師兄說過對比屎加得....屎加得會好d....

我攪錯................但佢只是分享資料,
並冇硬銷這個產品,不要太敏感!
skylam 發表於 2006-8-27 01:34:05 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:27 發表

絕對空虛 〔絕對空虛〕 無人觸摸似廢堆
絕對空虛 〔絕對空虛〕 情人這晚你屬誰
係唔係黎個呀..清清
cnights 發表於 2006-8-27 01:35:31 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:27 發表

haha...同意你講...個個人有自己想法....有些人是like唔大路機....

不過新手唔知咩是大路...咩是小數機....我只是講返hk個情況....請問有咩問題??

而且不是個個人玩都真是可以買多隻做spare...而且有些common易抄的parts - 橫直sub 那些...為了有part而買了成隻機???