RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4683|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

03-09 PYC Drift Night 有片睇喇 !

rcringo 發表於 2006-9-5 00:57:59 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位久等, 請欣賞 !

http://www.youtube.com/watch?v=T4gD2VcVdtg
david6680 該用戶已被刪除
david6680 發表於 2006-9-5 00:59:03 | 只看該作者
原帖由 rcringo 於 2006-9-5 00:57 發表
各位久等, 請欣賞 !

http://www.youtube.com/watch?v=T4gD2VcVdtg

THANK YOU!!!! RINGO
SPOONACCORD 發表於 2006-9-5 01:01:46 | 只看該作者
正~~~~~
SPAWN 發表於 2006-9-5 01:03:12 | 只看該作者
搞到我好手痕呀!!!>_<
地獄羊咩仔 發表於 2006-9-5 01:09:44 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2006-9-5 01:03 發表
搞到我好手痕呀!!!>_<

太正啦~~
iconeric 發表於 2006-9-5 01:20:00 | 只看該作者
正喎!
gegegum 發表於 2006-9-5 01:23:29 | 只看該作者
pyc=??
Edde 發表於 2006-9-5 04:14:27 | 只看該作者
唔該哂 Ringo 兄, 拍得好正,

表哥呀, 你部 S13 同我部 S15 行得好埋 wor, 貼住呀.
spaciogo 發表於 2006-9-5 05:29:21 | 只看該作者
近呀~~
lolman 發表於 2006-9-5 07:20:42 | 只看該作者
Qoo!!

Thank you Ringo!

Next time bring ur car come play together!

RC-DRIFTER 發表於 2006-9-5 12:55:15 | 只看該作者
原帖由 Edde 於 2006-9-5 04:14 發表
唔該哂 Ringo 兄, 拍得好正,

表哥呀, 你部 S13 同我部 S15 行得好埋 wor, 貼住呀.

係呀....你今次既改變setting對你架車,同你既揸車技術都再次提升左~~(我同lolman都睇得出)另外你睇吓架Z33...手車有料到呀(佢係DP全完裝)
Lo 發表於 2006-9-5 13:28:35 | 只看該作者
請問what car are u use to play???
lolman 發表於 2006-9-5 17:17:34 | 只看該作者
原帖由 Lo 於 2006-9-5 13:28 發表
請問what car are u use to play???

Most of them are Yokomo Chassis BD, SD CGM, SD CM etc.....
lolman 發表於 2006-9-5 17:23:24 | 只看該作者
原帖由 RC-DRIFTER 於 2006-9-5 12:55 發表

係呀....你今次既改變setting對你架車,同你既揸車技術都再次提升左~~(我同lolman都睇得出)另外你睇吓架Z33...手車有料到呀(佢係DP全完裝)

19T + MC330 + 2pl + DP 完裝....... 如果佢改埋車....真係唔野少.....一定好勁....

I will let him play play my car to poison him.........MUHAHAHAAAAAAAA

jackychan 發表於 2006-9-5 17:27:27 | 只看該作者
bro ringo,very good ar & thx for sharing
spaciogo 發表於 2006-9-5 18:02:31 | 只看該作者
原帖由 lolman 於 2006-9-5 17:23 發表

19T + MC330 + 2pl + DP 完裝....... 如果佢改埋車....真係唔野少.....一定好勁....

I will let him play play my car to poison him.........MUHAHAHAAAAAAAA

佢架車係二手買翻黎, 買翻黎果陣已經係咁既配設
個原車主係我地既朋友, 架車係我"度"佢買既,
第一次落地果陣, 因為條避震係原裝, 冇得set車高, 所以架車拖晒地, 行唔到
條死佬就咁用手幫佢拉長條彈弓就算數, 所以個原車主只係玩左兩/三排電就退出左車壇,因為佢架車真係好難玩, 個尾擺得好勁
但佢買左翻黎到依家都冇改過任何野, 到依家都唔肯買避震, 但佢話反而鐘意咁既設定

Lolman你得閒就幫我毒下佢啦
lolman 發表於 2006-9-5 18:10:57 | 只看該作者
原帖由 spaciogo 於 2006-9-5 18:02 發表

佢架車係二手買翻黎, 買翻黎果陣已經係咁既配設
個原車主係我地既朋友, 架車係我"度"佢買既,
第一次落地果陣, 因為條避震係原裝, 冇得set車高, 所以架車拖晒地, 行唔到
條死佬就咁用手幫佢拉 ...

原來有個咁既古仔.....

個晚 Ringo 都渣左一陣我架車.....我諗佢都會放一放毒架啦....MUHAHAHAAAAA

Much more 差機 only 800 around in KWS....
RC-DRIFTER 發表於 2006-9-5 18:35:07 | 只看該作者
咁你地睇唔睇得出佢架原裝車同勁改車行出黎既動態有無分別??
lolman 發表於 2006-9-5 19:02:19 | 只看該作者
原帖由 RC-DRIFTER 於 2006-9-5 18:35 發表
咁你地睇唔睇得出佢架原裝車同勁改車行出黎既動態有無分別??

佢架車係行得鈍 D.....但係都做到橫移. 入灣既角度調教都做得好流暢.
佢手油好定.
Edde 發表於 2006-9-5 20:09:12 | 只看該作者
原帖由 RC-DRIFTER 於 2006-9-5 12:55 發表

只係架車微調過 setting, 比較跟手咗, 哈....."術".....談不上.

Z33...架車無料, 但人有料.....hehe.