RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: creep
打印 上一主題 下一主題
收起左側

推介分享 Gazaur 戰神480 海神480 電動直升機

hoitang55 發表於 2006-12-25 16:35:39 | 只看該作者
原帖由 creep 於 2006-12-25 14:56 發表

我最初喜歡戰神.而加喜歡海神.我覺得兩者只是外型上的分別
所以戰神我用325炭槳.3D比較零活.海神改成XL用340木槳.長尾通
3D比較安定.咁兩者就有分別了

你賣rtf戰神幾錢到,咩裝備

戰神和海神只係外型上的分別??

樓主| creep 發表於 2006-12-25 18:54:31 | 只看該作者

還有!廠商說.戰神轉速比例為1:3.9海神為1:3.8(以我的技術真係飛吾出分別)
再細分就是機架及頭殼外型不同
 樓主| creep 發表於 2007-1-5 02:05:49 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
petscan 發表於 2007-1-5 18:16:49 | 只看該作者
原帖由 creep 於 2006-12-25 18:54 發表

還有!廠商說.戰神轉速比例為1:3.9海神為1:3.8(以我的技術真係飛吾出分別)
再細分就是機架及頭殼外型不同

Do you know which shop sell these 2 models ?
ellis 發表於 2007-1-5 18:36:06 | 只看該作者
原帖由 petscan 於 2007-1-5 18:16 發表

Do you know which shop sell these 2 models ?

creep sir 咪代理囉, 問佢ok架喇.
 樓主| creep 發表於 2007-1-5 20:25:45 | 只看該作者
ellis 兄!說明一點.我不是代理.做代理吾係講咁容易.

petscan 發表於 2007-1-6 22:27:25 | 只看該作者
原帖由 creep 於 2007-1-5 20:25 發表
ellis 兄!說明一點.我不是代理.只是由我引入此機.暫時只有我有人貨及零件而以.做代理吾係講咁容易.
有興趣玩家可找我問問

Creep sir. Can you send me the address, opening hour and tel no of your shop ? Thanks.
zifu 發表於 2007-1-6 23:07:25 | 只看該作者
這地方只能介紹新產品...推銷,買賣請到自己網頁或二手買賣區...謝謝
 樓主| creep 發表於 2007-1-7 00:24:41 | 只看該作者
收到....