RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4239|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

出外靠朋友!!!

stam28 發表於 2013-7-18 23:14:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
正所謂出外靠朋友
3800!!!台弊
下個月親自接怇返0黎!
beat 發表於 2013-7-18 23:23:54 | 只看該作者
弓起CHing 賣到心頭好
 樓主| stam28 發表於 2013-7-18 23:33:11 | 只看該作者
beat 發表於 2013-7-18 23:23
弓起CHing 賣到心頭好

謝謝!
仲要入多一部FOX先満足!
你有6部!会0吾会平放?
tunagt 發表於 2013-7-18 23:34:12 | 只看該作者
Hi
Include shipping?
 樓主| stam28 發表於 2013-7-18 23:39:37 | 只看該作者

No... 当地朋友先幇我買、
下個月我去TW時自己帯回港、
倉底貨平売最後一部
scale_rc 發表於 2013-7-19 00:26:15 | 只看該作者
3800 老台都算合埋......... 不過呢d 車買左未必砌; 砌左都唔捨得玩.......有d 矛盾.......
IS520 發表於 2013-7-19 00:52:28 來自手機 | 只看該作者
哈哈,哩部都係我第一部 接觸既 rc car
GSXR600 發表於 2013-7-19 01:35:50 | 只看該作者
beat 發表於 2013-7-19 08:16:11 | 只看該作者
stam28 發表於 2013-7-18 23:33
謝謝!
仲要入多一部FOX先満足!
你有6部!会0吾会平放?

KWS lots of stock
tamiyafan 發表於 2013-7-19 18:24:43 | 只看該作者
terrykan 發表於 2013-7-19 21:46:22 | 只看該作者
我都係第一部買嘅車!如果裝埋原裝尾翼就仲正!
 樓主| stam28 發表於 2013-7-19 23:01:44 | 只看該作者
tamiyafan 發表於 2013-7-19 18:24
我都有一架, 確係靚

ThomasZ 發表於 2013-7-27 22:34:28 | 只看該作者
我玩車生涯中,最開心就係玩呢架車!! 可惜買唔番了,希望快D出復復刻。
nastyboy 發表於 2013-8-3 11:39:35 | 只看該作者
我過幾日都會去台北,吾知有無師兄知到那裏有模型鋪呢?最好多些野賣既,因為行程緊密吾會有太多時間甩到身,所以睇下有無師兄幫到我,many thx
v8yw2 發表於 2013-8-3 11:52:05 | 只看該作者
我住基隆
 樓主| stam28 發表於 2013-8-3 12:01:21 | 只看該作者

我也常去基隆!我老婆娘家在基隆!
我現在剛在台中出差、下星期去基隆後香港
nastyboy 發表於 2013-8-3 12:37:31 | 只看該作者
v8yw2兄,咁台北有無模型舖呀?
v8yw2 發表於 2013-8-3 12:44:17 | 只看該作者
nastyboy 發表於 2013-8-3 12:37
v8yw2兄,咁台北有無模型舖呀?

★漫畫王國--台北市南昌路2段91號---電話02-23410021

★亂太郎Toy's--台北市中正區和平西路一段75號---(02)2396-8216 0952-010-855
★玩具工坊--台北市文林路144巷4號1樓---02-28834542

★台北市延平北路五段311號一樓

★台北市忠孝東路四段553巷46弄12號一樓

★台北縣中和員山路114號(名展模型)

★台北市西門町萬年百貨樓上

★北市民生東路5段200-7號

★坤彩 台北市西寧南路70號4樓
★東海 台北市西寧南路70號4樓
★愛瑜(模王) 台北市西寧南路70號4樓
★吉華模型萬年店台北市西寧南路70號4樓
★宏千 台北市西寧南路70號4樓(02)2381-3022
★小叮噹(有兩個店面) 台北市西寧南路70號4樓 (02)2381-7345 2314-4039 Fax:2389-1606

★線上流行 台北市中正區寧波東街16巷2號
★模型家族 台北市和平東路三段302號2樓
★東方台北市民生東路5段200號之7
★大笨鳥 8663-2525 臺北市汀州路四段39號1樓
★吉欣 台北市南寧路60號1樓 (02)2306-3653 
★萬品館 台北市延平北路5段311號 (02)2816-1466
★東方模型店 台北市民生東路五段200號之7 (02)27633295 不定期有小場景展售

★旋風遙控模型 02-25098627 臺北市農安街269-1號
★中國航空模型 02-25058650 臺北市中山區農安街277號7樓之1
★川田遙控模型工坊台北市 敦化南路2段37巷5號 B1(02)2702-0678 傳真 : (02)2702-0119
★雷神動畫坊:台北市復興南路2段148巷39號1樓
★榔頭模型02-28341971台北市天母忠義街50號
★皇冠模型02-23085927台北市長順街107巷8號
★中國模型 02-25058650 臺北市農安街277號7樓之1 0
★萬榮玩具有限公司02-25952258 103台北市大同區哈密街70-4號
★萬代玩具娛樂有限公司02-2521-4368台北市中山區中山北路二段46號9F
★麗嬰國際股份有限公司114台北市內湖區新明路174巷15號5A (02)27955120
★固來有限公司台北市士林區磺溪街36之1號6樓(02)2832-1332
★精製動畫坊 台北市新生北路二段133巷49號 (02)2562-8146
★紅太陽 台北市八德路一段92號3F (02)2351-1330
★田屋遙控模型:臺北市南港區南港路三段189號
★中國航空模型:臺北市中山區農安街277號7樓之1
★川田遙控模型:臺北市北區大興街137號
★鎯頭遙控模型:臺北市士林區忠義街50號
★北上企業社:臺北市士林區社中街233號
★天母遙控模型:臺北市士林區中山北路7段38巷3號
★莊敬航空模型店:臺北市萬華區青年路66-3號
★辰鑫遙控模型:臺北市內湖區行善路25巷24號3樓
★蠻牛遙控模型:臺北市和平西路一段130號
★旋風遙控模型:臺北市農安街269-1號  
★線上流行 台北市中正區寧波東街16巷2號
★模型家族 台北市和平東路三段302號2樓
★東方台北市民生東路5段200號之7
★大笨鳥 8663-2525 臺北市汀州路四段39號1樓
★吉欣 台北市南寧路60號1樓 (02)2306-3653 
★萬品館 台北市延平北路5段311號 (02)2816-1466
★東方模型店 台北市民生東路五段200號之7 (02)27633295 不定期有小場景展售

nastyboy 發表於 2013-8-3 12:57:06 | 只看該作者
嘩!吾該晒v8ym2兄,原來台北有咁多間架,我想問下101購物中心附近有边間呀?因為我估系得老婆去shopping既時候才能甩身呀
nastyboy 發表於 2013-8-3 12:59:21 | 只看該作者
最好就有1間多野睇多野買就夠喇,因為我有老有嫩有老婆,吾會有太多時間比我的