RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3583|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

加州放船相

Fei 發表於 2006-4-17 22:00:43 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
抵達

登錄/註冊後可看大圖

原來已有巡洋艦執勤

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

下水先

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| Fei 發表於 2006-4-17 22:01:19 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

趕住去邊?

登錄/註冊後可看大圖

拖躉?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

光裕級

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| Fei 發表於 2006-4-17 22:02:03 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| Fei 發表於 2006-4-17 22:02:37 | 只看該作者
灣水

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

謝謝觀看!
kityancy123 發表於 2006-4-17 22:16:23 | 只看該作者
你帶哂d船飛去美國呀?
 樓主| Fei 發表於 2006-4-17 22:22:13 | 只看該作者
係響香港的加州
kityancy123 發表於 2006-4-17 22:45:35 | 只看該作者
香港既加州?..方唔方便講係邊?
 樓主| Fei 發表於 2006-4-17 22:54:12 | 只看該作者
原帖由 kityancy123 於 2006-4-17 22:45 發表
香港既加州?..方唔方便講係邊?

當然方便啦!係元朗加州花園。
billyho 發表於 2006-5-6 23:53:25 | 只看該作者
正啊 , 請問玩船貴唔貴架 ??  THANKS
 樓主| Fei 發表於 2006-5-7 01:02:14 | 只看該作者
原帖由 billyho 於 2006-5-6 23:53 發表

睇你玩乜野船,平有平玩、貴有貴玩。

vchan 發表於 2006-5-12 00:58:00 | 只看該作者
原帖由 billyho 於 2006-5-6 23:53 發表

網上知道有這地方,上星期日特登車入去,下午四點左右到達,有六,七個人玩船,全部都係同船主租,分a.b.c三種,a----每小時$200,高像真戰船,價值6000-10000,b--每小時$80,中等貨式, c---每小時40普通大陸倒模拖砵或帆船,不過漁塘也不小約十五個籃球場大小,淡水,風平浪靜,只准玩電船,如自攜船隻,全日係收$60,供應電機,開放時間9:30am-6:00pm,星期一,三休息.塘主及船長都好好人,即刻去買隻dumas chris craft 1940 barrel back玩,船到之後,一定再去!   

http://cgi.ebay.com/NEW-Dumas-Ch ... em#ebayphotohosting
seeman 發表於 2008-3-15 13:01:32 | 只看該作者
原帖由 vchan 於 2006-5-12 00:58 發表

網上知道有這地方,上星期日特登車入去,下午四點左右到達,有六,七個人玩船,全部都係同船主租,分a.b.c三種,a----每小時$200,高像真戰船,價值6000-10000,b--每小時$80,中等貨式, c---每小時40普通大陸倒模拖砵或帆 ...

有冇其他資料
周百通 發表於 2008-3-15 13:25:34 | 只看該作者
原帖由 vchan 於 2006-5-12 00:58 發表

網上知道有這地方,上星期日特登車入去,下午四點左右到達,有六,七個人玩船,全部都係同船主租,分a.b.c三種,a----每小時$200,高像真戰船,價值6000-10000,b--每小時$80,中等貨式, c---每小時40普通大陸倒模拖砵或帆 ...
再攪加州像真船日一定參加,唔知仲係咪楠兄睇果到呢?
新兩兄弟 發表於 2008-3-15 16:13:48 | 只看該作者
元朗加州花園我未去過唔知有冇巴士到
新兩兄弟 發表於 2008-3-15 16:24:03 | 只看該作者

a..每小時$200  b..每小時$80  c..每小時$40  都幾貴
vchan 發表於 2008-3-15 19:14:45 | 只看該作者
原帖由 新兩兄弟 於 2008-3-15 16:24 發表

a..每小時$200  b..每小時$80  c..每小時$40  都幾貴

名位朋友:
恐怕各位沒有留意我上次發表時是06年,現在採會員制,每季300元,包第三者保險,會員定了每月笫二個星期六及最後一個星期日聚會,不設每次收費及租船了,以前租的船是分幾個等級的,每小時200的是象真度高的戰艦....主持人是楠哥(他-人不錯,可以結交,是遙控船愛好者),加州比屯門池大十幾倍,泊完車行十五步左右便到,私人認為是放船的理想地方!
seeman 發表於 2008-3-15 19:36:03 | 只看該作者
原帖由 vchan 於 2008-3-15 19:14 發表

名位朋友:
恐怕各位沒有留意我上次發表時是06年,現在採會員制,每季300元,包第三者保險,會員定了每月笫二個星期六及最後一個星期日聚會,不設每次收費及租船了,以前租的船是分幾個等級的,每小時200的是象真度高的 ...

係味可以任叉電架
vchan 發表於 2008-3-16 01:02:30 | 只看該作者
原帖由 seeman 於 2008-3-15 19:36 發表

係味可以任叉電架

應該無問題!