RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5708|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問那個地方有YOKOMO drift car 零件賣 呀!

timy903 發表於 2006-1-6 20:48:55 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問那個地方有YOKOMO drift car 零件賣 呀!
marketer 發表於 2006-1-6 20:54:56 | 只看該作者
Waigo
 樓主| timy903 發表於 2006-1-6 20:56:04 | 只看該作者
用中文ok
hkopium 發表於 2006-1-6 21:38:02 | 只看該作者
"Wai" "Go"
AMAT 發表於 2006-1-6 21:47:03 | 只看該作者
偉高囉......
 樓主| timy903 發表於 2006-1-6 22:04:59 | 只看該作者
o.... thx
DC-5 發表於 2006-1-7 00:18:10 | 只看該作者
原帖由 timy903 於 2006-1-6 20:48 發表

你想買drift car mud野零件?
yokomo-SD 發表於 2006-1-7 10:23:22 | 只看該作者
偉高係得一個撰擇......... 別無它撰
hkopium 發表於 2006-1-7 11:30:16 | 只看該作者
There is another shop which sells many Yokomo Drift parts -> 車 x 樂.

當然無 Waigo 咁多, 但重要既 parts 佢都有. 有時 Waigo 無哂貨既, 佢都有機會仲有架.

講時講, 你想要 mud hop-ups/parts?
AMAT 發表於 2006-1-7 14:32:55 | 只看該作者
極速都有機會有YOKOMO PARTS O既...........
hkopium 發表於 2006-1-7 14:48:27 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-1-7 14:32 發表
極速都有機會有YOKOMO PARTS O既...........

Now 極速 has very few Yokomo items remaining...
D1仔 發表於 2006-1-9 18:07:03 | 只看該作者
偉高係邊架...我新買左一架YOKOMO Drift Package IS 220R
我覺得原裝D避震好廢....又冇啤軨......好想改晒佢牙~
DC-5 發表於 2006-1-9 18:09:02 | 只看該作者
原帖由 D1仔 於 2006-1-9 18:07 發表
偉高係邊架...我新買左一架YOKOMO Drift Package IS 220R
我覺得原裝D避震好廢....又冇啤軨......好想改晒佢牙~

howmuch?
DC-5 發表於 2006-1-9 18:10:33 | 只看該作者
原帖由 D1仔 於 2006-1-9 18:07 發表

個殼點嫁?
DC-5 發表於 2006-1-9 18:41:09 | 只看該作者
冇人
hkopium 發表於 2006-1-9 19:35:41 | 只看該作者
(1) IS 220 個殼係半上油彩, D strips 已經嘖好比你, 你只可以加 base color. 所以我唔買.

(2) How much? Around $1,300 ~ $1,400 卦. 要問 D1 兄.

(3 原裝D避震係"好似"好廢... 但原全係比 Drifting 用既最好軟硬度. Drifting 唔同 racing, 太硬既話, 點可以達成"重心轉移"呀?

(4) 冇啤軨......好想改晒佢牙 <--- 完全正確! 係應該改晒佢.

(5) IS 220 個殼係咁樣:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

DC-5 發表於 2006-1-9 19:38:09 | 只看該作者
原帖由 hkopium 於 2006-1-9 19:35 發表
(1) IS 220 個殼係半上油彩, D strips 已經嘖好比你, 你只可以加 base color.

(2) How much? Around $1,300 ~ $1,400 卦. 要問 D1 兄.

(3 原裝D避震係"好似"好廢... 但原全係比 Drifting 用既最好 ...

oic...thx
hkopium 發表於 2006-1-9 19:39:55 | 只看該作者
Just posted the photo when you were replying, scroll up a few inches to see the picture of IS220
D1仔 發表於 2006-1-10 16:56:44 | 只看該作者
原帖由 DC-5 於 2006-1-9 18:10 發表

個殼點嫁?

$1280
個殼超靚牙..紅色綠色藍色果D花yokomo係噴埋架.唔係貼紙黎
超靚牙...不過避震廢.同冇啤軨囉

登錄/註冊後可看大圖

啤軨係唔係要連埋套避震一齊買架.

DC-5 發表於 2006-1-10 17:18:27 | 只看該作者
原帖由 D1仔 於 2006-1-10 16:56 發表

$1280
個殼超靚牙..紅色綠色藍色果D花yokomo係噴埋架.唔係貼紙黎
超靚牙...不過避震廢.同冇啤軨囉

登錄/註冊後可看大圖

啤軨係唔係要連埋套避震 ...

貢平,邊間呀