RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: zivtong
打印 上一主題 下一主題
收起左側

第一次玩車 JDV場 一談

RICHOME2 發表於 2010-10-25 22:43:22 | 顯示全部樓層
CHING 個“靚"仔是不是一行兩人,如無記錯是不是其中一個著紅色衣服?
RICHOME2 發表於 2010-10-25 22:58:22 | 顯示全部樓層

唔少GAR LA。。。最少18樓上! 不過我咁好彩佢走時,我又聽到少年人說: ‘佢試下HI 到我,我一定出聲罵佢’ , 我又心林出來放車,又不是職業車手, 你咁驚人地HI 到你,點解唔將部車放在家中呢。。。。唉! 去JV 有ED人 有壓力!!!!!
RICHOME2 發表於 2010-10-25 23:00:45 | 顯示全部樓層
樓主我的心聲: M車好難SET ,點SET 都好難快得去邊,都係咪攪佢! 玩下好LA,想快玩TOURING 先投資LA!
RICHOME2 發表於 2010-10-25 23:13:06 | 顯示全部樓層
我係買來hea下hea玩架炸…
我都鬼知原來一定要快架咩
繼續做移動路障
不過唔想再比人shot爛晒 ...
zivtong 發表於 2010-10-25 23:06

CHING 其實又可包容慢車,只要你不是行快線,有車跟尾比佢過,同時唔好太快免反車就無問題GAR LA,快線你望一望D人點行你就知邊條線是快線!
RICHOME2 發表於 2010-10-25 23:24:11 | 顯示全部樓層
其實快車都可以避開慢車,因為駕車不是以機械方式駕駛,即係未清楚前面情況下加速,就會易撞車,如果唔比機會人地慢慢增進技術,要去B TRACK 又好似唔公平,大家將就下,快個D人唔好下下比行油,留有一手MA!
RICHOME2 發表於 2010-10-25 23:37:33 | 顯示全部樓層
我試過隔離有個細路仔指住場中唯一架mini cooper 大大聲講 : 咁慢既架老爺車 ~~ (車架係vm2...個刻hurt ...
lingryan 發表於 2010-10-25 23:29

VM2 不太慢架, 上次我見洪子誠個架都跑得GAR!
RICHOME2 發表於 2010-10-25 23:38:20 | 顯示全部樓層
跟住見到我飲緊Cup four時個細路仲話~佢終於反啦~~~
lingryan 發表於 2010-10-25 23:34

當龜。。。。。。。。。。。。HAHA