RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: LL730
打印 上一主題 下一主題
收起左側

6V/7.2V/8.4V,有感已發

965 發表於 2015-3-6 04:48:59 | 顯示全部樓層

我都有! 袋埋d 車番學, 放學就直接去麼頓台! (or park)

又係由青蛙,草蜢,到 Hot Shot Super shot.... 之後 Optima mid ar.. Turbo 呀... 終極就玩貓玩狗  ... ...
而家我呢d 七十後老餅玩車比人笑 on 9 la  ! 呢度冇唐人玩 ...冇 friend 玩 ( 鬼同 bun bun 就多! ) ... 往事只能回味...
965 發表於 2015-3-6 04:55:38 | 顯示全部樓層
hihizaza 發表於 2015-3-6 00:35
係!都唔明點解RC10用棉呔仲好彎過4WD

但係 AWD + 海綿呔仲正!玩部貓仔果時冇得輸...   

總之就 good memory... 好鬼 miss....
965 發表於 2015-3-6 08:09:17 | 顯示全部樓層
LL730 發表於 2015-3-6 07:40
KK師兄
謝謝分享,呢樣回憶把band逆/反/倒轉等方法去裝,可以多D車一齊玩,,。
當時我印像中有一兩次咁 ...

最衰有d人,特登同你撞 band ... 你放緊果陣開控, 等你失椌.....very PK ..
965 發表於 2015-3-7 04:26:36 | 顯示全部樓層
I did play 12仔 in 麼頓 too... See if I can find some pic....lol

Was playing ...Plazma ..