RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1386|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想學人去玩慢爬,介紹下比我啦

hei630 發表於 2008-11-9 05:21:27 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想學人去玩慢爬,有d咩車 平 靚 勁 架?lunchbox既爬力夠嗎?易反車嘛?tamiya TLT-1又如何?推介下d車比我得嗎?
阿門 發表於 2008-11-9 05:35:51 | 只看該作者
ax-10!!
havenlau 發表於 2008-11-9 08:57:08 | 只看該作者
yeah, ax10 is the best, buy the ARTR,$18xx
zachary 發表於 2008-11-9 14:18:55 | 只看該作者
CL-01 都唔錯, 像真度高
havenlau 發表於 2008-11-9 15:09:41 | 只看該作者
 樓主| hei630 發表於 2008-11-9 20:05:32 | 只看該作者
AX-10 ARTR係咪已經有齊電子野架喇?剩係自備電,同埋控就得架啦??如果係,咁$18XX都OK喎.
另外CR01係咪有前三個波後三個波架,好似RC拖頭咁??CR-01又幾錢左右呀??好似之前D POST D師兄咁講,如果可以有AX-10既性能+CR01果D LAND CRUISER 40,像真D既殼就好啦.
havenlau 發表於 2008-11-9 21:17:51 | 只看該作者
原帖由 hei630 於 2008-11-9 20:05 發表
AX-10 ARTR係咪已經有齊電子野架喇?剩係自備電,同埋控就得架啦??如果係,咁$18XX都OK喎.
另外CR01係咪有前三個波後三個波架,好似RC拖頭咁??CR-01又幾錢左右呀??好似之前D POST D師兄咁講,如果可以有AX-10既性能+CR01 ...

No 電子野,only Car
 樓主| hei630 發表於 2008-11-10 01:41:28 | 只看該作者
現階段同好多之前D POST D師兄一樣,AX-10 同 CR-01,,,,,,
欣少 發表於 2009-1-22 11:14:04 | 只看該作者
原帖由 hei630 於 2008-11-9 20:05 發表
另外CR01係咪有前三個波後三個波架,好似RC拖頭咁??CR-01又幾錢左右呀??好似之前D POST D師兄咁講,如果可以有AX-10既性能+CR01 ...

cr01无三波的,F350先有的~~~~~~~~
但讲通过性,AX10会比CR01好一D~~~~~~~
欣少 發表於 2009-1-22 11:14:06 | 只看該作者

cr01无三波的,F350先有的~~~~~~~~
但讲通过性,AX10会比CR01好一D~~~~~~~
edison 發表於 2009-1-22 11:23:02 | 只看該作者
billychan 發表於 2009-2-2 15:21:48 | 只看該作者
Losi 跟 kysho 的頭尾牙也很像。