RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2284|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想買越野車一問

wah2320 發表於 2008-11-15 00:12:17 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唔知宜加kws有冇得買呢?幾錢倒?睇post好似原裝已經好好走.
kaidogg 發表於 2008-11-15 01:44:58 | 只看該作者
E-MAXX 已經有第2代
仲防水防沙添

其他都冇 好似 老展老懂 話 香港唔會有
快接有既機會大D
我估4字有抄
 樓主| wah2320 發表於 2008-11-15 01:54:02 | 只看該作者

回復 2# 的帖子

thx...
tatame 發表於 2008-11-15 10:43:37 | 只看該作者
3905 包你玩過唔會後悔, 應該係電車大腳中最好強既一部!!! 快捷中兩日見有Emaxx3905 賣$3180! KWS 智樂之前都返左貨, 可以去睇睇其實KWS 呢排幾間RC shop 都返左traxxas d 車!!! 健全都有機會有

Marco明 發表於 2008-11-15 12:26:50 | 只看該作者
上星期'紅星'都好似有.......不過唔知係咩ver.
 樓主| wah2320 發表於 2008-11-15 19:08:14 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-15 10:43 發表
3905 包你玩過唔會後悔, 應該係電車大腳中最好強既一部!!! 快捷中兩日見有Emaxx3905 賣$3180! KWS 智樂之前都返左貨, 可以去睇睇其實KWS 呢排幾間RC shop 都返左traxxas d 車!!! 健全都有機會有

thx..tatame兄.想問吓如果唔好彩撞爛野易唔易買返 d 零件呢?
kaidogg 發表於 2008-11-17 15:38:46 | 只看該作者
$3180 唔買會後悔架

最衰我買左 e-savage
唔係我就有錢買
tatame 兄
你玩完唔要 賣比我
tatame 發表於 2008-11-17 15:59:00 | 只看該作者
原帖由 wah2320 於 2008-11-15 19:08 發表

thx..tatame兄.想問吓如果唔好彩撞爛野易唔易買返 d 零件呢?

emaxx d 件如果想o係香港買可以去健全同GPM, 我玩左咁耐都好小爛野, 飛到咁高都無事~~

你唔怕online 訂野的話, emaxx  既零件多到改晒全車無一樣野係原裝都可以

My Emaxx 玩車日誌
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... highlight=%2Btatame

tatame 發表於 2008-11-17 16:03:10 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-17 15:38 發表
$3180 唔買會後悔架

最衰我買左 e-savage
唔係我就有錢買
tatame 兄
你玩完唔要 賣比我

hahah ~~~ o係我心目中實力強既ep monster truck暫時得e-savy, e-revo, emaxx同summit !

summit又未出, 賣左我玩咩好??
kaidogg 發表於 2008-11-18 14:59:30 | 只看該作者
我想問
個jump台邊買架
我好想買囉
tatame 發表於 2008-11-18 15:02:26 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-18 14:59 發表
我想問
個jump台邊買架
我好想買囉

唔洗買, 星期日黎TKO 有得跳
kaidogg 發表於 2008-11-19 16:42:29 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-18 15:02 發表

唔洗買, 星期日黎TKO 有得跳
唔係呀
我地係 west side 架  ww
過黎east side 要個幾鐘一程
不過我地都想黎
但你玩星期日   我對仔女要返星期日學
mikewu 發表於 2008-11-19 17:09:31 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-18 14:59 發表
我想問
個jump台邊買架
我好想買囉

I bought it from "Toys R Us".... USA Store....    They don't sell in Hong Kong TRU........
Marco明 發表於 2008-11-19 17:27:28 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-17 16:03 發表

hahah ~~~ o係我心目中實力強既ep monster truck暫時得e-savy, e-revo, emaxx同summit !

summit又未出, 賣左我玩咩好??

E-REVO.....真係怪獸中既怪獸.....好鬼勁
 樓主| wah2320 發表於 2008-11-20 01:26:22 | 只看該作者

回復 14# 的帖子

唔該想問吓4款e-savy, e-revo, e-maxx同summit)有冇相睇,4款幾錢?小弟想買來玩吓.
tatame 發表於 2008-11-20 10:07:13 | 只看該作者
相關討論
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... highlight=%2Btatame

E-zilla kit ver $16xx

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Emaxx RTR $3xxx 原裝車去到 48kn/h

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kaidogg 發表於 2008-11-21 09:34:59 | 只看該作者
原帖由 wah2320 於 2008-11-20 01:26 發表
唔該想問吓4款e-savy, e-revo, e-maxx同summit)有冇相睇,4款幾錢?小弟想買來玩吓.

買黎玩下 ?

唔好呀

買左就會中毒而變得非常,極度,認真

因為,實在 太好玩喇

我地成斑人由玩drift 變晒玩 rally ... 你就知有幾毒

買一兩至三架車都解唔到我地心中果d毒