RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Hokuriku
收起左側

[痛車club]痛車合集

瘋語飄移 發表於 2010-5-17 02:25:41 | 顯示全部樓層

下次可能頭車就係你啊!最緊要玩得開心!有機會同你再飄過啦
2slow 發表於 2010-5-17 09:16:55 | 顯示全部樓層
回復 59# OoCIRCUSoO

星期六上CT見到你d車仔既真身啦, 手工做得好好..加油~
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 00:05:04 | 顯示全部樓層
回復 62# 2slow

THx~~~仲叉好遠.....
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 00:19:28 | 顯示全部樓層

最新作~剛剛完成~未上光油....

ブラック★ロックシューター
BLACK★ROCK SHOOTER

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

兩姐妹~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

夜光藍眼火~

登錄/註冊後可看大圖
agito112000 發表於 2010-5-23 01:41:15 | 顯示全部樓層
超正~~真係引死人~
German 發表於 2010-5-23 01:46:55 | 顯示全部樓層
最新作~剛剛完成~未上光油....

ブラック★ロックシ&# ...
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 00:19

我又係BRS
...不過大部少少
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 01:57:03 | 顯示全部樓層
回復 66# German

GOOD~~~~痛巴~!!!!!

我都想做一部~

歡迎進入痛車club~您已自動成為會員了~哈哈哈哈

如有其她痛車歡迎在此張貼~
German 發表於 2010-5-23 02:06:02 | 顯示全部樓層
回復 67# OoCIRCUSoO

仲有部
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 15:47:18 | 顯示全部樓層
回復 68# German

啊~你是不是常去CW, RG 的那個巴士人~

我好多次都見到你~
German 發表於 2010-5-23 17:08:32 | 顯示全部樓層

回復 69# OoCIRCUSoO

殘念,正確來說,那是別一個板友
你在活動中見到的應是白色的一部,我只是它的製造商+保養維修員

不過在之後的活動,很有可能兩部同時上場

順帶一貼,不同比例的車都做過,但MINI-Z......一部都沒有(K島有更多相)
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 17:39:23 | 顯示全部樓層
回復 70# German

原來如此~

做巴士好似很貴~我都想做一部....可惜我乜都唔識~同冇乜錢.......

我也想試一下做不同比例的車...但同樣因冇錢放氣了......

我只想做搖控纇的痛殻.......

仲有...什麼是>>>K島<<<<?????
German 發表於 2010-5-23 17:47:08 | 顯示全部樓層
回復 71# OoCIRCUSoO

自己看吧=w=  http://www.komica.org/

痛殻我覺得太過公式化了
個個車殼的外形相約,做得多會很無聊

還有,一部巴士的成本,和一部AWD 2.4G淨車是一樣的哦
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 21:19:47 | 顯示全部樓層
回復 72# German

原來>>K島<<是網站~THX U

痛殻我覺得太過公式化了<< 對啊!!~所以做得靚好難.....

車殼一般得四,五面..是個方形.不會有太大變化~做得多真的會很無聊的是~

一部巴士的成本,和一部AWD 2.4G淨車是一樣!!!!1100元

不如教我做一部~我想做痛巴~
German 發表於 2010-5-23 21:29:14 | 顯示全部樓層
回復  German

原來>>K島
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 21:19

自己看吧
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... p;extra=&page=1
如果真的不行的話,
可以訂做的哦
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-23 21:43:12 | 顯示全部樓層
回復 74# German

大開眼界!!!!!!
pethidine 發表於 2010-5-24 00:36:24 | 顯示全部樓層
good wor
OoCIRCUSoO 發表於 2010-5-30 00:33:58 | 顯示全部樓層
新番情報~

登錄/註冊後可看大圖

人中之龍!!!!
今次有新圖~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
agito112000 發表於 2010-6-2 04:28:38 | 顯示全部樓層
入會呀~~~痛車大合集
OoCIRCUSoO 發表於 2010-6-2 21:26:24 | 顯示全部樓層
回復 78# agito112000

GOOD~!!!今個星期六我也會上CT~
agito112000 發表於 2010-6-3 01:35:39 | 顯示全部樓層
回復  agito112000

GOOD~!!!今個星期六我也會上CT~
OoCIRCUSoO 發表於 2010-6-2 21:26

好呀~~我星期6如冇意外都會到呀~~