RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

@JOLY@ 發表於 2010-4-25 18:17:47 | 只看該作者
ok如果得你幫我報 唔得唔洗報qq
145240370 發表於 2010-4-25 20:00:22 | 只看該作者
回復 3719# snowman88

正...
smlming 發表於 2010-4-25 22:11:03 | 只看該作者
回復 3719# snowman88

So Good and so happy to day
herbert1 發表於 2010-4-25 23:42:05 | 只看該作者
snowman88 發表於 2010-4-25 23:58:48 | 只看該作者
回復 3724# herbert1

拉桿,同,波子金屬比碼,,,,
仲有好多新件
snowman88 發表於 2010-4-26 01:50:51 | 只看該作者
4月28日 星期(3) 青衣遙控車活動..Touring car大戰

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲
                   (2) 青衣美景空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             BMW E46                 13T齒比5.7           FM27.025/2.4G 維修緊
2)herbert       Mugen NSX 力挑BMW                               2.4G
3)jacky             TA05 S15            9T                               2.4G
**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
herbert1 發表於 2010-4-26 09:45:04 | 只看該作者
回復  herbert1

拉桿,同,波子金屬比碼,,,,
仲有好多新件
snowman88 發表於 2010-4-25 23:58

我架車,全車虛晒都無時間整,但我深信有虛位架車先快
Andrew168 發表於 2010-4-26 10:00:15 | 只看該作者
星期三可能唔黎得玩        
KX1072._. 發表於 2010-4-26 10:06:16 | 只看該作者
我架車,全車虛晒都無時間整,但我深信有虛位架車先快
herbert1 發表於 2010-4-26 09:45

點解虛會快d..?
Andrew168 發表於 2010-4-26 10:07:08 | 只看該作者
各位 5月2日 星期日 入 TC 有冇興趣   
入場費  $110, 免泊車費
時間 早上開 10:00am, 我會一早到, 先元朗市食早餐
Andrew168 發表於 2010-4-26 10:10:05 | 只看該作者
第時可以試下搞, 怏車同drift同時但分場玩, 即另開一細場玩 drift
smlming 發表於 2010-4-26 10:59:21 | 只看該作者
回復 3731# Andrew168

我支持,但你先快D出部Rally同我地跳吓台
Andrew168 發表於 2010-4-26 11:13:11 | 只看該作者
回復  Andrew168

我支持,但你先快D出部Rally同我地跳吓台
smlming 發表於 2010-4-26 10:59

要睇岩先得, 快唔到架, 暫時整番好架 lancer 玩著先
snowman88 發表於 2010-4-26 11:32:14 | 只看該作者
回復 3727# herbert1

你快D睇吓...咪好多野都要換
snowman88 發表於 2010-4-26 11:33:55 | 只看該作者
回復 3732# smlming

快D出部Rally比我做吓跳台  
smlming 發表於 2010-4-26 12:30:10 | 只看該作者

回復 3735# snowman88

咁都得,不過我見意下可以再做好條track玩過,好似細車無得玩咁。
145240370 發表於 2010-4-26 13:39:10 | 只看該作者
回復 3730# Andrew168
你係9點半到先好呀!!
唔好又臨出車時,又話要洗車!!!
145240370 發表於 2010-4-26 13:41:23 | 只看該作者
各位 5月2日 星期日 入 TC 有冇興趣   
入場費  $110, 免泊車費
時間 早上開 10:00am, 我會一早到, 先元朗市食早餐
唔好講笑,,報個名先喇
1)Andrew
2)Lo Lo
snowman88 發表於 2010-4-26 13:42:14 | 只看該作者
回復 3737# 145240370

145240370 發表於 2010-4-26 13:49:24 | 只看該作者
回復 3739# snowman88
哈哈...叫佢早d洗定