RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

Andrew168 發表於 2010-4-26 13:55:19 | 只看該作者
@JOLY@ 發表於 2010-4-26 18:39:47 | 只看該作者
4月28日 星期(3) 青衣遙控車活動..Touring car大戰

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲
                   (2) 青衣美景空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             BMW E46                 13T齒比5.7           FM27.025/2.4G 維修緊
2)herbert       Mugen NSX 力挑BMW                               2.4G
3)jacky             TA05 S15            9T                               2.4G
4)YIN                TA05(唔知出唔出到)&FD2 RRR                  AM27610
**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
145240370 發表於 2010-4-26 18:48:13 | 只看該作者
回復 3741# Andrew168
咁你今次唔好遲XD
niko仔2 發表於 2010-4-26 19:15:42 | 只看該作者
咁~
5月1號玩唔玩呀?
snowman88 發表於 2010-4-26 19:29:10 | 只看該作者
回復 3744# niko仔2

玩玩玩
145240370 發表於 2010-4-26 20:59:14 | 只看該作者
回復 3745# snowman88
YO~

我見只係多左D國產車架,D DRIFT TIRES
如果要個價照舊呢....每個款最少要拎到3隻先得!!
herbert1 發表於 2010-4-26 22:02:17 | 只看該作者
回復  snowman88
YO~

我見只係多左D國產車架,D DRIFT TIRES
如果要個價照舊呢....每個款最少要拎到3隻 ...
145240370 發表於 2010-4-26 20:59

你講車殼每個款最少要拎到3隻???   上次又唔係咁玩法既
herbert1 發表於 2010-4-26 22:03:24 | 只看該作者
sing             BMW E46  <-----Hpi E46 M3?????  呢個正wo
snowman88 發表於 2010-4-26 22:37:50 | 只看該作者
回復 3748# herbert1

yes  Hpi E46 M3
snowman88 發表於 2010-4-26 22:38:33 | 只看該作者
回復 3746# 145240370

每個款最少要拎到3隻
snowman88 發表於 2010-4-27 00:18:28 | 只看該作者

青衣車友              

80%新 3仔車袋有車盒.           Hold  145240370
90%新 V16電變                    Hold  145240370
80%新 籃鳥快servo
80%新 好盈35A        
80%新 EX11 FM淨控
80%新 TA05,少改裝            hold snowsenki
全新     3003 servo
M03/M05--M車零件
80%新 TA05.大量改裝
全車啤呤--大多數混碳枓--前後籃皮帶--前直軸-前後萬向--前後油壓碳板--64P連鋁座--前後蝦鬚 --前後金屬碼--TRF一set--雙星六角-摩打鋁碼--已換.415.枓F.R脾-C座-轉向杯-尾杯,,
有意pm
145240370 發表於 2010-4-27 01:40:15 | 只看該作者
回復 3747# herbert1

其實上次佢都同我講過,上次通容我地一次

姐係例如我地想買GT3呢隻款既...咁就最少3隻先有呢個價
想要NSX既,又係3隻NSX先有咁平.......
明唔明?
snowsenki 發表於 2010-4-27 07:05:48 | 只看該作者
Sing~~
80%新 TA05,少改裝            hold snowsenki
80%新 TA05.大量改裝
相差Dセ?
snowman88 發表於 2010-4-27 09:43:04 | 只看該作者

回復 3752# 145240370

要同一款3隻先得..都有D都難度,,,你話要10隻先得就唔同喎....咁你post,d相再睇吓
一係去淘宝買LA..
herbert1 發表於 2010-4-27 10:32:00 | 只看該作者
Oh , 大不了既,多左既放返出去,呢d大路款應該唔怕放唔出既

再唔係,噴多架黎玩飄移,哈哈哈哈
Andrew168 發表於 2010-4-27 10:43:43 | 只看該作者
我地再集齊, 睇下每款夠唔夠三個或以上, 我都仲想買多幾款
Andrew168 發表於 2010-4-27 10:45:30 | 只看該作者
我都要 Hpi E46 M3, 已經三個啦   
snowman88 發表於 2010-4-27 10:55:40 | 只看該作者
回復 3757# Andrew168

我個真係 Hpi E46 M3,    
snowman88 發表於 2010-4-27 12:26:15 | 只看該作者

4月28日 星期(3) 青衣遙控車活動..Touring car大戰

地點 ------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲
                   (2) 青衣美景空地塲

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

時間:8:30pm--11:00pm  
歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                     * 摩打*                      *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             BMW E46                 13T齒比5.7           FM27.025/2.4G 維修緊
2)herbert       Mugen NSX 力挑BMW                               2.4G
3)jacky             TA05 S15            9T                               2.4G
4)YIN                TA05(唔知出唔出到)&FD2 RRR                  AM27610
**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
Andrew168 發表於 2010-4-27 12:37:20 | 只看該作者
回復  Andrew168

我個真係 Hpi E46 M3, &nbsp; &nbsp;
snowman88 發表於 2010-4-27 10:55