RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

GARY^^ 發表於 2010-9-26 23:56:15 | 只看該作者
回復 6960# @JOLY@

我又要睇
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-27 00:04:07 | 只看該作者
10月3日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                 416                          5.5T齒比8                     FM27.025/2.4G
@JOLY@ 發表於 2010-9-27 00:33:52 | 只看該作者
10月3日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                 416                          5.5T8                     FM27.025/2.4G
2)YIN                   T3                            11.5T齒比7.25            2.4G
herbert1 發表於 2010-9-27 10:51:45 | 只看該作者
Yin....我個friend幫你影左張
@JOLY@ 發表於 2010-9-27 12:20:10 | 只看該作者
Thx......
@JOLY@ 發表於 2010-9-27 21:58:24 | 只看該作者

樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-27 23:31:38 | 只看該作者
GARY^^ 發表於 2010-9-27 23:56:08 | 只看該作者
回復 6966# @JOLY@

@JOLY@ 發表於 2010-9-28 22:28:11 | 只看該作者
明天有冇人去JV呀??
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-28 23:45:07 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-29 17:44:07 | 只看該作者
今日玩完 JV ....玩F1..好Q難玩
KX1072._. 發表於 2010-9-29 21:02:50 | 只看該作者
師兄們..邊隻鋰電叉機好用唔易壞
Noir.KAZE 發表於 2010-9-29 21:12:44 | 只看該作者
KX1072._. 發表於 2010-9-29 21:18:22 | 只看該作者
B6,又平又抵用
0606i,貴d
0720i,千三唔洗買牛

你俾得起幾多je
仲有果d一機4差既都係千鬆d連牛 ...
Noir.KAZE 發表於 2010-9-29 21:12

5百到啦....
Noir.KAZE 發表於 2010-9-29 21:23:44 | 只看該作者

B6吧啦........
死左都唔心痛......
KX1072._. 發表於 2010-9-29 21:53:58 | 只看該作者
好多人放~____~
Noir.KAZE 發表於 2010-9-29 21:55:02 | 只看該作者
咁你想點je~~~~
KX1072._. 發表於 2010-9-29 22:04:14 | 只看該作者
唔該晒.....
Noir.KAZE 發表於 2010-9-29 22:22:29 | 只看該作者
要平又好用,冇得諗其他,一定係B6
Hyperion好用呀
6A差機都5百幾冇牛,你捨唔捨得先

不如買部B6買隻靚d既牛好過
@JOLY@ 發表於 2010-9-29 22:42:03 | 只看該作者
唉....我今日去jv又唔見錢啦