RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

snipertat 發表於 2010-9-30 00:33:48 | 只看該作者

我識一個賣家..話有5xx既差機
佢比我睇過.好正,可以用8a差添
同一時間仲可以差3排電
好抵玩
全新
不過貨得last 2-3
好似叫咩ua 6
snipertat 發表於 2010-9-30 00:34:14 | 只看該作者
唉....我今日去jv又唔見錢啦
@JOLY@ 發表於 2010-9-29 22:42

我尋晚都有去~不過唔見你喎

今晚又去左.仲set大左個stock...又快左~hehe~
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-30 01:18:28 | 只看該作者
回復 6981# snipertat

我都知$5XX..我都諗住買..一次差三舊,,快
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-30 01:19:31 | 只看該作者
10月3日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                 416                          5.5T8                     FM27.025/2.4G
2)YIN                   T3                            11.5T齒比7.25            2.4G
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-30 01:21:44 | 只看該作者
回復 6980# @JOLY@

嘩.10.5T....你隻11.5T我要得LA
145240370 發表於 2010-9-30 09:58:30 | 只看該作者
咩差機黎?
snipertat 發表於 2010-9-30 10:33:21 | 只看該作者

http://item.taobao.com/item.htm?id=5915455535

登錄/註冊後可看大圖

更正:UN支持3S 2S同时充电,但是要错开,比如2S插第一口,3S插第二口,这样就可以

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

UN-A6锂电池专业充电器采用国际公认效率最高的“分压充”工作模式,由内置的6组独立的针对每一颗锂电池组单体的充电电路构成的核心电路,辅以精良的充电程序算法,实现真正意义的锂电池组“平衡充”,达成最佳的锂电池电力输出性能和长效的电池使用寿命。
GARY^^ 發表於 2010-9-30 12:01:18 | 只看該作者
回復 6987# snipertat

好似唔錯wo~~我地買幾部會唔會有得平呀?
Andrew168 發表於 2010-9-30 12:43:42 | 只看該作者
UN-A6 聽其他玩飛機電直玩家, 評價都好好, 玩家推薦
snipertat 發表於 2010-9-30 13:34:37 | 只看該作者
回復  snipertat

好似唔錯wo~~我地買幾部會唔會有得平呀?
GARY^^ 發表於 2010-9-30 12:01

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=189367&highlight=

我係同佢買電..之後係JV見佢用UN-A6..佢都好推介
佢問可以班到3部左右...全新 $ 5XX
你PM佢問下啦
話係達仔D朋友..叫佢平少少囉~

我見佢一次過充3粒電都係45分攪掂~又平又正~平衡得好好.仲好過我自己買2XX果D~
herbert1 發表於 2010-9-30 15:29:01 | 只看該作者
聽日夜場 anyone ok???   
Andrew168 發表於 2010-9-30 16:23:42 | 只看該作者
聽日夜場 anyone ok???
herbert1 發表於 2010-9-30 15:29

好聽日夜場, 就睇我交收d野結果先, 應該可以到一到
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-30 16:30:47 | 只看該作者
夜場??????
herbert1 發表於 2010-9-30 16:45:34 | 只看該作者
佐敦谷,好耐無黑夜飛車啦
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-9-30 16:50:03 | 只看該作者
回復 6994# herbert1

報明..LA
herbert1 發表於 2010-9-30 16:59:26 | 只看該作者
黑夜夾車@佐敦谷

1) herbert    波子

佐敦谷聽日有比賽,五點半打後先有場玩,大家夜晚幾點開波?
GARY^^ 發表於 2010-9-30 17:21:31 | 只看該作者
回復 6990# snipertat

搵左佢喇~
snipertat 發表於 2010-9-30 18:15:42 | 只看該作者
回復  snipertat

搵左佢喇~
GARY^^ 發表於 2010-9-30 17:21

其實我自己都想買架..不過而家有部cheap雞又買又好似好浪費咁
snipertat 發表於 2010-9-30 18:15:54 | 只看該作者
黑夜夾車@佐敦谷

1) herbert    波子

佐敦谷聽日有比賽,五點半打後先有場玩,大家夜晚幾點開 ...
herbert1 發表於 2010-9-30 16:59

我都有興趣喎...hehe~
@JOLY@ 發表於 2010-9-30 18:16:35 | 只看該作者
明天我都想去不過大撞完我諗都冇得玩