RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-5 18:42:04 | 只看該作者
回復 7540# GARY^^

玩 5.0.
herbert1 發表於 2011-1-6 00:02:40 | 只看該作者
F1就黎有新殼用
豆子 發表於 2011-1-6 09:56:30 | 只看該作者
HELLO...各位,
我部車攪吓攪吓都三個禮拜了, 都九成攪掂...(未上架), 星期日應該可以去試車, 大家就住我呀...TKS!!!
放D圖俾大家品評一吓先!去圖...
cattlekcm 發表於 2011-1-6 10:31:43 | 只看該作者

路過, 見到架top 咁靚仔入黎睇下....
option轉向 >>> 正!! (我玩晒我手上2套原裝膠轉向後一定買)
建議師兄換埋個option"直濕"....係物有所值!
豆子 發表於 2011-1-6 11:08:26 | 只看該作者
我都買了...不過玩爛咗D原裝膠件至換上去, 不過都未玩過呢款車, 到時如果響 JV 見到我就俾D意見啦!TKS...
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-6 11:49:33 | 只看該作者
回復 7545# 豆子

新車
GARY^^ 發表於 2011-1-6 11:49:45 | 只看該作者
回復 7543# 豆子

唔使諗...換隻speed6殼落去跑啦
豆子 發表於 2011-1-6 12:02:51 | 只看該作者

都係囉...見你地都係用 SPEED 殼, 不如阿 SING 幫我買隻吖...
唔知趕唔趕到星期日完工!

*如果可以幫我買既話整多套 SOREX 32R 呔 + 中胆 + 鑊形鈴吖... 我得 36R & 40R 咋
豆子 發表於 2011-1-6 12:03:44 | 只看該作者
回復  豆子

唔使諗...換隻speed6殼落去跑啦
GARY^^ 發表於 2011-1-6 11:49

我幫個 FD 問 你個 YOKOMO 殼 + 燈杯 HK$350.00 得唔得?覆我吖...TKS
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-6 12:06:39 | 只看該作者
回復 7548# 豆子

係咪買.
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-6 12:08:01 | 只看該作者
1月9日 (星期曰) [青衣遙控車活動]........如落雨取消

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..大戰

*青衣遙控車每月活動

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                             * 摩打*                         *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing            Top,                         5.5T  齒比8.7                         2.4G
2)herbert       911 GT3                 *行得慢唔好射我呀*                 2.4G
3)Noir             T3                            10.5R                                   2.4G
4)yin               t3                            10.5r                                    2.4g
@JOLY@ 發表於 2011-1-6 12:33:37 | 只看該作者
回復 7543# 豆子

今個星期落地未丫
豆子 發表於 2011-1-6 13:25:25 | 只看該作者
星期日 OK 啦...
一陣阿 SING 幫我買埋個 快車殼就可以了
豆子 發表於 2011-1-6 13:33:51 | 只看該作者
1月9日 (星期曰) [青衣遙控車活動]........如落雨取消

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..大戰

*青衣遙控車每月活動

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                             * 摩打*                         *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing            Top,                         5.5T  齒比8.7                         2.4G
2)herbert       911 GT3                 *行得慢唔好射我呀*                 2.4G
3)Noir             T3                            10.5R                                   2.4G
4)yin               t3                            10.5r                                    2.4g
5)marco        top                             5.5T                                     2.4
GARY^^ 發表於 2011-1-6 14:35:39 | 只看該作者
話時話大家有冇諗過一炮過買大堆sorex胎令膽... 我地咁多人首先係度講聲要咩野要幾多...再派2個去一次過捧返來分貨...應該可以平d又唔使下下自己出去買...例如相熟舖頭...食粥.....
大家點睇先
145240370 發表於 2011-1-6 14:55:06 | 只看該作者
audi dtm都正!
@JOLY@ 發表於 2011-1-6 15:00:51 | 只看該作者
我都要買呔啦重諗緊買咩呔好
herbert1 發表於 2011-1-6 16:02:53 | 只看該作者
話時話大家有冇諗過一炮過買大堆sorex胎令膽... 我地咁多人首先係度講聲要咩野要幾多...再派2個去一次過捧返 ...
GARY^^ 發表於 2011-1-6 14:35

好呀,一齊報個數先啦
herbert1 發表於 2011-1-6 16:03:53 | 只看該作者
marco個車殼最好改改個定風翼,如果唔係轉彎就..............
GARY^^ 發表於 2011-1-6 16:52:17 | 只看該作者
係咪先!?  拿我要買定10套8套胎同令, 膽要3,4套得喇.
一於搵LOLO代勞去食粥啦