RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-6 17:23:55 | 只看該作者
Ming..T-MAXX 3.3 parts
5131R  x1
5394X  x1
5352X  x1
5456    x2
5458    x1
豆子 發表於 2011-1-7 10:01:37 | 只看該作者

之前都有諗過個尾翼得唔得? 先試試...如果唔掂既話就買套 GT 尾翼落去, 不過唔知貴唔貴?
*本身個殼尾箱都有4個窿位可以裝 GT 翼既
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-7 10:08:58 | 只看該作者
回復 7562# 豆子

雙星  $4x-5x
豆子 發表於 2011-1-7 11:58:59 | 只看該作者
回復  豆子

雙星  $4x-5x
sing.kh8212 發表於 2011-1-7 10:08

係咪 KWS 求其一間都有架???
不過去開先囉...專登出去買水腳都浪費埋...HE HE
herbert1 發表於 2011-1-7 13:14:10 | 只看該作者
之前都有諗過個尾翼得唔得? 先試試...如果唔掂既話就買套 GT 尾翼落去, 不過唔知貴唔貴?
*本身個 ...
豆子 發表於 2011-1-7 10:01

我諗你買定先都得啦

因為5.5T有返咁上下速度
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-7 18:04:01 | 只看該作者
1月9日 (星期曰) [青衣遙控車活動]........如落雨取消

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..大戰

*青衣遙控車每月活動

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car ,只限電車參加  
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                             * 摩打*                         *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing            Top,                         5.5T  齒比8                         2.4G
2)herbert       911 GT3                 *行得慢唔好射我呀*                 2.4G
3)Noir             T3                            10.5R                                   2.4G
4)yin               t3                            10.5r                                    2.4g
5)marco        top                             5.5T                                     2.4
豆子 發表於 2011-1-7 22:28:32 | 只看該作者
我諗你買定先都得啦

因為5.5T有返咁上下速度
herbert1 發表於 2011-1-7 13:14

咁我個 audi 係要做 display ???
    星期日用個 波子殼先, 阿 sing 你星期日拎埋個 speed 殼我啦...呢幾日有野攪整唔切!!!
herbert1 發表於 2011-1-7 22:46:45 | 只看該作者
咁我個 audi 係要做 display ???
    星期日用個 波子殼先, 阿 sing 你星期日拎埋個 speed 殼我 ...
豆子 發表於 2011-1-7 22:28

換隻快車定風翼就飛得啦,再唔係用波子果隻(fit位既話)
@JOLY@ 發表於 2011-1-7 23:51:52 | 只看該作者
如果係雙星個隻gt3 原裝gt wing 都ok
145240370 發表於 2011-1-9 01:14:13 | 只看該作者
回復 7568# herbert1

今日你架車比人撞到飛起?
chanyatsd 發表於 2011-1-9 01:26:57 | 只看該作者
hi
好耐冇見呀!!!
           (大家)
herbert1 發表於 2011-1-9 13:27:17 | 只看該作者
回復  herbert1

今日你架車比人撞到飛起?
145240370 發表於 2011-1-9 01:14

無呀,爽飛5排電....我安全將架車帶返屋企 = =
145240370 發表於 2011-1-9 17:42:23 | 只看該作者
有冇唔要既M3 GT2 WING OR 掃把佬 WING
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-9 18:08:48 | 只看該作者
回復 7571# chanyatsd

你玩緊乜..
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-9 18:10:26 | 只看該作者
回復 7572# herbert1

你又玩飛機..
@JOLY@ 發表於 2011-1-9 19:41:12 | 只看該作者
回復 7571# chanyatsd

復出未丫車手
chanyatsd 發表於 2011-1-9 23:16:03 | 只看該作者
回復 7574# sing.kh8212

我e排都冇玩....>.<
herbert1 發表於 2011-1-9 23:18:43 | 只看該作者

你又玩飛機..
sing.kh8212 發表於 2011-1-9 18:10

無呀,今日我都有去玩架,應該係言仔黎之前我岩岩走,晨操
 樓主| sing.kh8212 發表於 2011-1-9 23:25:39 | 只看該作者
回復 7578# herbert1

herbert1 發表於 2011-1-9 23:52:45 | 只看該作者
sing.kh8212 發表於 2011-1-9 23:25

好勤力玩車,琴日又玩今日又玩