RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

herbert1 發表於 2010-2-16 20:53:16 | 只看該作者

2月20日 青衣遙控車活動 ( 星期6)    

新一年第一擊

地點 :                (1)號場

-------> (1) 青衣大王下村緑色空地塲      
                        (2) 青衣美景空地塲      
                        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)herbert   TA0555555  我陪你地玩TA05          2.4豬
2)JACKY     TA05555555                    am27.xxx
3)yin          TA05555555           AM27.610
jacky192930 發表於 2010-2-16 22:32:27 | 只看該作者
有冇c兄可以天日幫一幫我正架車呀= ="  我正唔掂呀=  ="
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-16 22:45:34 | 只看該作者
1176# Andrew168

YES,,我有成張車底保護紙,,岩唔岩
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-16 22:46:14 | 只看該作者
1177# Andrew168

咁就快D,,LA,,等你FF03
jacky192930 發表於 2010-2-16 22:48:51 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
我依嫁架車既問題...紅色果到唔知點算= =
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-16 23:00:13 | 只看該作者
紅色果到做乜
jacky192930 發表於 2010-2-16 23:36:14 | 只看該作者
紅色果到做乜
sing.kh8212 發表於 2010-2-16 23:00

唔知點講= ="
smlming 發表於 2010-2-16 23:47:47 | 只看該作者
有無人知係乜車..HPI..
sing.kh8212 發表於 2010-2-16 15:19

HI Sing (hpi cyclone d4)
See See
http://www.hotbodiesonline.com/kit.php?partNo=61410&lang=EN

好野來 'Buggy"
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-16 23:53:25 | 只看該作者
1189# smlming

thx,,,你架大腳 砌好未
smlming 發表於 2010-2-16 23:58:52 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-17 00:08:46 | 只看該作者
1191# smlming

又唔叫我
145240370 發表於 2010-2-17 00:53:21 | 只看該作者
呢架大腳正呀!!
我以前有架BULLHEAD都係呢架CHASSIS
不過唔知仲有冇PARTS買
145240370 發表於 2010-2-17 00:53:44 | 只看該作者
咁多個都TA05555555555....
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-17 01:01:05 | 只看該作者
大多數TA05.........
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-2-17 01:20:10 | 只看該作者
明天去旅行..下星期見..
jacky192930 發表於 2010-2-17 02:28:25 | 只看該作者
等你反黎一齊玩車呀........
Andrew168 發表於 2010-2-17 10:24:00 | 只看該作者
1176# Andrew168

YES,,我有成張車底保護紙,,岩唔岩
sing.kh8212 發表於 2010-2-16 22:45

岩呀, 下次出黎攞俾我, thx   
Andrew168 發表於 2010-2-17 10:34:18 | 只看該作者
1191# smlming

又唔叫我
sing.kh8212 發表於 2010-2-17 00:08

都要叫埋我呀   
Andrew168 發表於 2010-2-17 10:36:05 | 只看該作者
明天去旅行..下星期見..
sing.kh8212 發表於 2010-2-17 01:20

玩得開心呀   
Andrew168 發表於 2010-2-17 10:38:43 | 只看該作者
2月20日 青衣遙控車活動 ( 星期6)   

新一年第一擊

地點 :                (1)號場

-------> (1) 青衣大王下村緑色空地塲      
                        (2) 青衣美景空地塲      
                        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)herbert   TA0555555  我陪你地玩TA05          2.4豬
2)JACKY     TA05555555                    am27.xxx
3)yin          TA05555555           AM27.610
4)andrew   TA05555555            2.4豬