RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

145240370 發表於 2010-2-17 12:07:00 | 只看該作者
阿YIN唔係2.4咖咩?
jacky192930 發表於 2010-2-17 13:01:15 | 只看該作者
哈哈....咁多個到既....今日出去同個c兄正車玩車....玩完話比大家知點啦!!

andrew兄...星期6要你教教我一d野呀....唔該....
阿彥 發表於 2010-2-17 13:03:00 | 只看該作者
頂訓矮頸呀
jacky192930 發表於 2010-2-17 13:03:00 | 只看該作者
yin兄中如一齊玩啦....其袋緊星期6同你地玩....
jacky192930 發表於 2010-2-17 13:04:53 | 只看該作者
1205# 阿彥

c兄一定係訓果個姿勢唔好啦.....
Andrew168 發表於 2010-2-17 16:28:25 | 只看該作者

一齊分享下, 咁多 ching 都玩 ta05   
jacky192930 發表於 2010-2-17 19:01:19 | 只看該作者
一齊分享下, 咁多 ching 都玩 ta05   
Andrew168 發表於 2010-2-17 16:28

依嫁架車落左地啦= ="但係個殼要開孔...唔知邊位c兄有呢??星期6借黎開一開呀= ="
阿彥 發表於 2010-2-17 21:16:02 | 只看該作者
1205# 阿彥

c兄一定係訓果個姿勢唔好啦.....
jacky192930 發表於 2010-2-17 13:04

應該係
jacky192930 發表於 2010-2-17 23:46:56 | 只看該作者
依嫁架車d樣...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Andrew168 發表於 2010-2-18 11:34:46 | 只看該作者
依嫁架車d樣...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

jacky192930 發表於 2010-2-17 23:46

你架車係玩 drift 定 racing 架     
KX1072._. 發表於 2010-2-18 13:17:40 | 只看該作者
你架車係玩 drift 定 racing 架     
Andrew168 發表於 2010-2-18 11:34

白豬想玩drift?
有d難度w0..
GARY^^ 發表於 2010-2-18 13:55:09 | 只看該作者
2月20日 青衣遙控車活動 ( 星期6)   

新一年第一擊

地點 :                (1)號場

-------> (1) 青衣大王下村緑色空地塲      
                        (2) 青衣美景空地塲      
                        (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移---只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)herbert   TA0555555  我陪你地玩TA05          2.4豬
2)JACKY     TA05555555                    am27.xxx
3)yin          TA05555555           AM27.610
4)andrew   TA05555555            2.4豬
5) GARY     M03                              2.4         (唔落雨會來)
145240370 發表於 2010-2-18 14:01:07 | 只看該作者
依嫁架車d樣...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

jacky192930 發表於 2010-2-17 23:46

你架車會唔會慢左少少呀??
145240370 發表於 2010-2-18 14:07:25 | 只看該作者
星期6可能黎到WO...
你地玩DIRFT定快車?
Andrew168 發表於 2010-2-18 14:19:21 | 只看該作者
Belt Drive 玩 drift 唔係咁好, 應該玩 racing, 但用 白 pig 又好似格硬黎, 係咪未整好呢
jacky192930 發表於 2010-2-18 14:21:03 | 只看該作者
冇計啦...冇$$呀嗎...依嫁有車玩住先啦...
Andrew168 發表於 2010-2-18 14:22:03 | 只看該作者
星期6可能黎到WO...
你地玩DIRFT定快車?
145240370 發表於 2010-2-18 14:07

應該係快車, drift 好似等 阿昇 回來先一齊玩
jacky192930 發表於 2010-2-18 14:22:53 | 只看該作者
d油壓彈弓洗唔洗換其他顏色??
jacky192930 發表於 2010-2-18 14:24:00 | 只看該作者
我冇咬地太= =" 冇$$買住= =
Andrew168 發表於 2010-2-18 14:27:32 | 只看該作者
有其他彈弓攞去落地試車