RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1533|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TAO5 邊只好

irvine 發表於 2010-4-15 16:20:50 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
TAO5 邊只好玩D ,好多個版請問邊只最好,R版衣家周圍都無貨 ,我玩23T魔打噶街跑
uchifong 發表於 2010-4-15 16:38:03 | 只看該作者

ta05 普通version 最好~~~因為最平~~~~ta05r, ta05 ifs-r 你都唔使唸lo~~~早就賣晒la~~~~ta05 ver.ll upgrade version 跟果d大部份都係d唔等使ge op~~~ta05 ver.ll -r 又未出~~~~~~ta05ver.ll 普通version 又比 ta05 貴幾舊水...但係玩起上黎其實差別唔大~~~.......所目前係ta05普通version 最平ge = 最好..............................而且如果你係跑街only 點解唔考慮下tb03r 呢?...幾抵玩gar~~~波箱又密封ge 跑街一流~~ta05波箱係開放式ge..跑街d沙石對你d大齒, motor齒傷害係好大ge~~~
JohnnyC 發表於 2010-4-15 17:53:32 | 只看該作者
我玩緊 TA05 verII, 我都覺開放式波箱好易入沙石, 最大問題係珠差好易污漕,因亦唔係密封珠差!
 樓主| irvine 發表於 2010-4-15 23:20:16 | 只看該作者
都係ta05 普通version 慢慢up~~~
taipo73x 發表於 2010-4-16 00:23:39 | 只看該作者