RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5741|回復: 67
打印 上一主題 下一主題
收起左側

7月25日 星期日 九龍區貨車活動 太子 至 紅磡 (事後相)

Jazz_Wan 發表於 2010-7-25 23:18:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
 樓主| Jazz_Wan 發表於 2010-7-25 23:18:36 | 只看該作者
fatwah 發表於 2010-7-26 00:28:54 | 只看該作者

先下手為強
哈哈~
今次第一次集合時 & 開動時係日光日白....
失敗既地方....指係帶左相機.....但冇帶 SD 卡
去片
去緊醫肚先(都幾早下)

登錄/註冊後可看大圖

各司機 加油中~~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

下次問返去佢地收錢先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

如果咁多位師兄係單身寡佬,下次新車或翻新車油時可以學下呢位師兄...因為佢係成功例子

登錄/註冊後可看大圖

我唔知嫁我亂吹嫁

話咁快就到達 柯士甸 啦

登錄/註冊後可看大圖

小遊戲-找錯處

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

WO~~~話咁快又到尖沙咀啦
(係五支旗桿唔記得影相)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

特別加送
小弟既沙龍兩張 下次補返親筆簽名呀~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
koda 發表於 2010-7-26 00:31:54 | 只看該作者
回復 3# fatwah

心田=甸
fatwah 發表於 2010-7-26 00:34:02 | 只看該作者
回復  fatwah

心田=甸
koda 發表於 2010-7-26 00:31

3Q師兄指導....一時文盲
達人 發表於 2010-7-26 00:34:40 | 只看該作者
koda 發表於 2010-7-26 00:41:01 | 只看該作者

回復 5# fatwah

其實今日最失敗果個係我~><
出到黎先知我部Satio冇電><
koda 發表於 2010-7-26 00:42:20 | 只看該作者
回復 6# 達人

睇黎隻腳踏有機會跌左係架van仔到bo
obitrace 發表於 2010-7-26 02:01:07 | 只看該作者

我是在尖沙咀才加入的

登錄/註冊後可看大圖

到達集合地點了

登錄/註冊後可看大圖

大家泊得有點開...

登錄/註冊後可看大圖

每架影下la  (有d無影到, 抱歉)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

很多人圍觀

登錄/註冊後可看大圖

出發了

登錄/註冊後可看大圖

鐘樓

登錄/註冊後可看大圖

半島

登錄/註冊後可看大圖

尖沙咀SOGO

登錄/註冊後可看大圖

新世界中心

登錄/註冊後可看大圖

海旁

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

返歸

登錄/註冊後可看大圖

多謝欣賞!
達人 發表於 2010-7-26 02:47:37 | 只看該作者
今次真係好好玩
海怪 發表於 2010-7-26 07:29:06 | 只看該作者

可惜有野做只可以在尖咀加入希望下次可以行哂全程

仲有要同達人講聲唔好意思,因為急停車攪到你撞到我既櫃尾,唔知有無整花你個車頭

SORRY SORRY
Q-pet 發表於 2010-7-26 09:09:57 | 只看該作者
全程我就唔會點行=-=
尖咀行番去已經出曬汗..
我玩短程算..
330324059 發表於 2010-7-26 10:55:38 | 只看該作者
仲有要同達人講聲唔好意思,因為急停車攪到你撞到我既櫃尾,唔知有無整花你個車頭
海怪 發表於 2010-7-26 07:29 AM [/quote]

咁唔係你唔啱!! 係太鼓達人兄跟車太貼
達人 發表於 2010-7-26 11:46:20 | 只看該作者
可惜有野做只可以在尖咀加入希望下次可以行哂全程

仲有要同達人講聲唔好意思,因為急停車攪到你撞到我既 ...
海怪 發表於 2010-7-26 07:29

你係咪要同我計先?係我下次就撞多兩下
arDEEP 發表於 2010-7-26 12:48:44 | 只看該作者
好似好好玩錦喎......有野去唔到呀.....唉
fatwah 發表於 2010-7-26 13:21:35 | 只看該作者
哈哈~琴日係火車站見到"好得"個女仔
等車時又撞到
john19961014 發表於 2010-7-26 13:33:13 | 只看該作者

小弟第一次出理同大家放車(我無車), 但真係好爽.
仲識咗super大師兄, 做理朋友
多謝super大師兄比部車我渣,
對唔住hello kitty車主, 唔小心撞到你部車(係尖沙咀)
最後仲體驗到小朋友係巴士既天敵(佳哥講既野中曬)

以下小相, 請體諒
巴士相
達人 發表於 2010-7-26 13:48:50 | 只看該作者
等車時又撞到
fatwah 發表於 2010-7-26 13:21

錦你有冇..........
fatwah 發表於 2010-7-26 13:49:49 | 只看該作者
下次可唔可以幫我打左格仔先
Q-pet 發表於 2010-7-26 14:48:06 | 只看該作者
等車時又撞到
fatwah 發表於 2010-7-26 13:21

係~"~點得法先...
有無影到~"~