RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2599|回復: 8
收起左側

Left 4 Dead 2

EX超龍 發表於 2010-8-14 22:04:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

有冇c兄有玩@@? 我今日第一次玩.好正! 我用vLan平台玩的
玩到有1關狂俾d怪物sm.d槍幾勁都唔夠射死哂d怪物
tofai 發表於 2010-8-14 22:44:33 | 顯示全部樓層
x2 我之前上外國ser到玩,超正,d鬼佬超神,隻tank真係好難打,一定唔可以比佢打到第一野,佢會係咁sm sm sm直至隻tank死先停=[]=
椰禮 發表於 2010-8-14 22:53:16 | 顯示全部樓層

之前我同我妹玩過幾次,其實關關都會有你講既情況,通常都係有音樂/聲引d喪屍出黎,
你唔沖去關左d聲既話d喪屍係無限出現
次次玩到果d都係死q晒,係玩商場果個渣到車走(過關)
jypepe 發表於 2010-8-15 10:06:05 | 顯示全部樓層
vlan?????
我玩xbox的, 商場果度...死到去熄左個alram.......就不支倒地了....
好多怪物都好驚......最驚係巫婆......離遠已經聽到佢d 淒厲喊聲...毛管棟...

最糟糕係......竟然冇乜fan玩, 自己一個又過唔到版, 玩到冇癮....放左隻game了....(不過二手都係一百蚊咁上下, 算好抵玩)
椰禮 發表於 2010-8-15 15:49:03 | 顯示全部樓層
玩pc要用平台玩,vlan係其中1個平台,唔用既話唔記得冇左d咩玩(一定冇連機)
有次玩連機(唔連機基本上實死咁),有條mk入黎team kill搞到死晒頂佢
OoCIRCUSoO 發表於 2010-8-16 02:07:16 | 顯示全部樓層
隻GAME我都有玩.....但次次玩到一粒鐘就想
Q-pet 發表於 2010-8-16 11:16:34 | 顯示全部樓層
我del左隻games=-=
我用電腦玩..重裝番隻games裝唔到=-=
而嫁無得玩=-=
我仲要係正版games
個key登記左無得再用=-="
我係games個名叫Q-pet
silvavisil 發表於 2010-8-18 12:40:46 | 顯示全部樓層
LFD2 玩versus 好玩好多~
jypepe 發表於 2010-8-19 02:19:47 | 顯示全部樓層
呢d game 係要同幾個fan一齊 hehehaha, viviwawa 咁嘈住先好玩