RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

0係JV , 落樓梯汁車0既時候.就係死車被撞0既"時候".

1524 發表於 2010-10-31 23:37:50 | 只看該作者
o係JV....最少見過4對父子,
除了一對父子二人手車都得之外 (一架係銀色supra),
其餘三對都是好可怕的....(其中一架係wrx)
ftbingobingo 發表於 2010-10-31 23:37:52 | 只看該作者

Project "JV Killers' Nightmare" in progress .........
sunday 發表於 2010-10-31 23:41:21 | 只看該作者

你命賤唔通要我陪你牙 !?
怕撞爛  同 比人撞爛  係兩回事

我鐘意自己盡油小埋牆 滔左架車一件事
你唔認真/ 冇能力操控 撞埋泥就你唔啱

大是大非呀 ! 扮豪 !!
sunday 發表於 2010-10-31 23:52:16 | 只看該作者
Mad Max 2: The Road Warrior (1981)
開路先鋒怒掃飛車黨
( 中譯 )

" When the gangs take over the highway..."

sunday 發表於 2010-11-1 00:00:08 | 只看該作者
Project "JV Killers' Nightmare" in progress .........
ftbingobingo 發表於 2010-10-31 23:37

so what chassis you prefer, comrade ?
sunday 發表於 2010-11-1 00:04:35 | 只看該作者
o係JV....最少見過4對父子,
除了一對父子二人手車都得之外 (一架係銀色supra),
其餘三對都是好可怕的.... ...
1524 發表於 2010-10-31 23:37

今日見對鬼頭父子仲騎呢
個仔手車仲好過老豆......
ul8000kbs 發表於 2010-11-1 00:10:26 | 只看該作者
今日見對鬼頭父子仲騎呢
個仔手車仲好過老豆......
sunday 發表於 2010-11-1 00:04

呢pair間唔中出現~手車同車品都幾好架喎~不過佢地唔識聽"死車"...........
ftbingobingo 發表於 2010-11-1 00:16:15 | 只看該作者
alvis425 發表於 2010-11-1 00:28:33 | 只看該作者
都係果句,怕撞爛就唔好落場,架車放係屋企就最安全。
mouse 發表於 2010-10-31 21:50

咁怕死係咪要個人放去冷涷?
而家個問題 係D人想自然死 唔係想俾人斬死 你明唔明個POINT係邊?
sunday 發表於 2010-11-1 00:43:31 | 只看該作者
How about this?
ftbingobingo 發表於 2010-11-1 00:16

need some GPM product.....
ftbingobingo 發表於 2010-11-1 00:52:30 | 只看該作者
need some GPM product.....
sunday 發表於 2010-11-1 00:43

D JV killer 既膠車(膠兜車)加HOBBYWING殺人套裝(60A + 5.5/8.5) 係絕對走唔出甩. 請放心交個任務俾佢好了.......GPM部品反而可能令佢行走不能
rcmodel 發表於 2010-11-1 00:53:00 | 只看該作者
如果你一早ko佢 你咪唔洗爛車lor
以你既技術. 佢架車total loss 左都唔知咩事啦
sunday 發表於 2010-11-1 00:56:59 | 只看該作者
D JV killer 既膠車(膠兜車)加HOBBYWING殺人套裝(60A + 5.5/8.5) 係絕對走唔出甩. 請放心交個任務俾佢 ...
ftbingobingo 發表於 2010-11-1 00:52

"GPM部品反而可能令佢行走不能"......
sunday 發表於 2010-11-1 01:01:58 | 只看該作者
有乜理自正正經經循規蹈矩既駕駛人
要承受 d 盲毛/ 學神 瘋狂駕駛既后果 !?

人地起個 B 場比你打飛機架 !!?
sunday 發表於 2010-11-1 01:10:35 | 只看該作者
如果你一早ko佢 你咪唔洗爛車lor
以你既技術. 佢架車total loss 左都唔知咩事啦
rcmodel 發表於 2010-11-1 00:53

這就是為什麼要變身 [ 瘋狂的麥克斯 ]
麥克斯 也曾經是一個正直的公路巡警..........

rcmodel 發表於 2010-11-1 01:12:26 | 只看該作者
爛鬼膠車+hobbywing5.5r = 快車=快車手,
佢唔會明點解要去b場 我地玩車係用手不用口 冇必要講太多
一句"安心上路"啦. 再Ko佢咪算lor
GARY^^ 發表於 2010-11-1 12:43:08 | 只看該作者
所以JV都係玩CHEAP車安樂D, 自炒/ 被射都冇咁肉赤
 樓主| pskyng 發表於 2010-11-1 14:23:24 | 只看該作者
所以JV都係玩CHEAP車安樂D, 自炒/ 被射都冇咁肉赤
GARY^^ 發表於 2010-11-1 12:43

若ching 們有玩開街場. 例如 join 過"三箱工業區放車局"之類. 應了解情況. 總會有唔同技術水平0既車友加入. 有高手有新手. 放路碟,大把對頭車, 大把直射唔收油,  大家會有被炒0既時候. 相信玩得0既都唔係有心射人或想比人射, 冇人想爛野, 但落得場.真係要有心理準備.  要"預左". 一係小心0的 , 有時候要看彩數.

JV 雖然係"賽車場". 但實際要接受佢係一個 "好靚0既街場. 比"三箱"開局更 open. 技術更參差, 碰撞在所難免. Gary ching 都有道理.   玩開私家場0既師兄真係要接受到街場文化. 唔係只會愈玩愈唔開心. 就算做killer , 日日kill 都阻唔到其他"新手"加入. 自己又放唔開 , 無謂la.
mark999hk 發表於 2010-11-1 14:38:24 | 只看該作者
比盲毛 ko 係好冇價值的死法
WHAT ABOUT 比盲毛STEP ON MY CAR ??
THERE WERE ALSO A FOOKING FAT GUY ...
Evo5 發表於 2010-10-31 11:08 PM

Evo 兄,比人用脚踏咁大鑊?
sunday 發表於 2010-11-1 15:24:37 | 只看該作者
若ching 們有玩開街場. 例如 join 過"三箱工業區放車局"之類. 應了解情況. 總會有唔同技術水平0既車友加 ...
pskyng 發表於 2010-11-1 14:23

你告訴我,他們打我左臉,我應該讓他們打埋右臉?
你告訴我,新手/ 兒童 在 A 場唔可以避免, 而 B 場是可以荒廢掉 ?

花了很多錢,給你們一個國際級場地,人們卻然樂意盤桓在街場的水平 ??
這是我們真實的公民素質 !!?

我們切勿讓劣幣驅逐良幣