RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2313|回復: 10
收起左側

G27 幾時有貨

stanley_wwy 發表於 2010-11-26 13:49:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Any body knows?

when and which shop?
豪俾你 發表於 2010-11-29 11:37:09 | 顯示全部樓層
唔好買住啊 , 問過有貨返都要$2380 , 之前未出game前$1780 , 差成6舊水 , 等多幾個月等個價回落返先買啦....
ZASKAR 發表於 2010-11-29 16:10:11 | 顯示全部樓層
我之前去太子訂個呔盤架時. 聽個老板講G27 要 $2XXX, 但最近好似去到 $3100 唔知真唔真!!!!
 樓主| stanley_wwy 發表於 2010-11-29 20:18:38 | 顯示全部樓層

yea.....都係o既....唔急玩.....我問幾間都係天價....仲要落訂....唔知幾時有貨.
清清 發表於 2010-11-29 20:31:02 | 顯示全部樓層
聽講週圍都炒到$2600至$3200,但都仲有人買
ilove-benz 發表於 2010-12-2 23:29:16 | 顯示全部樓層
即係唔用呔盤唔得啦????
 樓主| stanley_wwy 發表於 2010-12-2 23:32:18 | 顯示全部樓層
即係唔用呔盤唔得啦????
ilove-benz 發表於 2010-12-2 23:29

唔係唔得.....冇咁過癮,像真啫.....

佢話晒都叫 Driving Simulator 吖......
ilove-benz 發表於 2010-12-2 23:34:48 | 顯示全部樓層
我會買連椅
你呢?
wyman18 發表於 2010-12-2 23:43:35 | 顯示全部樓層
如果系公房二手區放得唔得呢?
 樓主| stanley_wwy 發表於 2010-12-7 09:23:54 | 顯示全部樓層
回復 8# ilove-benz

想買都冇啦....
gibson 發表於 2010-12-7 23:16:36 | 顯示全部樓層
如果系公房二手區放得唔得呢?
wyman18 發表於 2010-12-2 23:43

You have??  Reasonable price?
Actually I am looking for a Driving Force GT!! If ching want to sell at reasonable price, please pm me!!  Thanks.  

Yahoo is selling the Driving Force GT at 1080, will arrive on Dec 15.
G27 will arrive before X'mas!!