RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5713|回復: 5
收起左側

RC像真另類玩具系列亡命紅小 !~

MAZDA 發表於 2010-12-29 22:00:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
自從生產公司CARVEN出埋呢款縮水板RC的士同小巴後 , 之前出
個啲係大架好多的... 而家都唔再出 ,早幾日我係赤柱大街幾經辛苦
才找到..共 $148...佢店主話呢啲RC車後列唔再有新車出了..賣一冇一..
早半年我係KWS見到大呔盤控的上述大款的RC小巴賣 $2XX..好後悔
我冇買到...最後只找到該款..其實呢款RC像真另類玩具系列係街店仍有
冇得找到?最好找回大呔盤控的RC小巴或的士 ,因為好玩過呢款縮水板...

改了可有開關燈制功能 !

改了可有開關燈制功能 !
chao 發表於 2010-12-29 22:10:26 | 顯示全部樓層
縮水板...
[email protected] 發表於 2010-12-29 22:40:50 | 顯示全部樓層
回復 1# MAZDA

冇乜特別,普通兒童玩具
清清 發表於 2010-12-29 22:54:13 | 顯示全部樓層
小巴界叫佢地做"紅頂或紅帶",綠van即"綠頂或綠帶"!
椰禮 發表於 2010-12-30 01:02:57 | 顯示全部樓層
我記得taxi有2個size,唔知van仔係咪都有2隻size呢??
曾經有人將佢改落mini-z度玩drift好得意ga
 樓主| MAZDA 發表於 2010-12-30 08:32:29 | 顯示全部樓層
回復 5# 椰禮

also...我想買返第一款SIZE....找到yahoo都找不到... 之前我有架第一
size的TAXI ,搬左幾次屋後而家不見了....