RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

樓主| calvinwong42 發表於 2011-4-18 23:04:49 | 只看該作者
回復 DicksonGlacier 的帖子

嘩,利害!!!就算無去玩睇完你描術都好似係現場一様。

P.S.攝影好似係你wor~
八旗統帥 發表於 2011-4-18 23:21:14 | 只看該作者
回復 calvinwong42 的帖子

你架咩型號???
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-4-18 23:49:35 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

白色豐田HIACE 3.0 Turbo  
silvavisil 發表於 2011-4-18 23:49:43 | 只看該作者
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-4-19 00:33:03 | 只看該作者
回復 silvavisil 的帖子

完成啦~~好勁呀~~
八旗統帥 發表於 2011-4-19 06:53:00 | 只看該作者

@#@#^$$%$%&*^$%#
silvavisil 發表於 2011-4-19 08:15:42 | 只看該作者

我會努力造好d.我老婆話都有可能用佢嚟燒烤都得~~~ d女人嗰惱淋野,唔係買衫就係食野...
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-4-19 09:04:04 | 只看該作者
回復 silvavisil 的帖子

女人嗰惱淋野,唔係買衫就係食野
DicksonGlacier 發表於 2011-4-21 01:26:20 | 只看該作者
嘅然橫洲神操團團長都整左隻Mazda Furi,身為團員嘅我點可以唔整返隻呢?
那麼先看團長的Mazda Furi,再看小第制作中的 Furi去片!
八旗統帥 發表於 2011-4-21 20:13:15 | 只看該作者
日期22/4
(星期五)
23/4
(星期六)
24/4
(星期日)
25/4
(星期一)
26/4
(星期二)
27/4
(星期三)
28/4
(星期四)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 薄 霧 。 稍 後 有 雨 及 有 一 兩 陣 狂 風 雷 暴 。 大 致 多 雲 , 初 時 有 幾 陣 雨 。 大 致 天 晴 及 乾 燥 。 大 致 天 晴 。 大 致 多 雲 , 能 見 度 較 低 。 多 雲 及 有 一 兩 陣 驟 雨 。 能 見 度 較 低 。 多 雲 及 有 幾 陣 驟 雨 。
東 南 風 3 級 , 後 轉 東 北 風 3 級東 至 東 北 風 3 級東 至 東 北 風 3 級東 風 2 至 3 級微 風 2 級南 至 東 南 風 2 至 3 級東 南 風 3 級
溫度(oC)2227202520272128222723272327
相對濕度(%)75 至 9565 至 9555 至 8560 至 8565 至 9070 至 9070 至 90
DicksonGlacier 發表於 2011-4-21 21:51:30 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

你幾時做左天氣先生?
DicksonGlacier 發表於 2011-4-21 23:16:16 | 只看該作者

70%完成啦!唔知團長你隻牛又攪好味呢?
原來我地 唔只玩車,整殼都有興趣喎!
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-4-21 23:40:26 | 只看該作者

好鬼正wor~~~~
ftcph 發表於 2011-4-22 00:19:24 | 只看該作者
好正 x 2
我都用佐尼隻色!
DicksonGlacier 發表於 2011-4-22 07:48:30 | 只看該作者
八旗統帥 發表於 2011-4-22 08:22:38 | 只看該作者

新手做第四隻殼就有咁既水準.神
DicksonGlacier 發表於 2011-4-22 09:33:12 | 只看該作者

回復 八旗統帥 的帖子

第一隻 油車豬扒由你代勞 (話時話油車都現在都未換過殼,現在整定一隻都好喎!唔知大家有咩200mm好介紹)
第二隻 電車大凌由朋友開窒自己噴
第三隻 電車牛牛一手一腳自己做有好多位介大力左所以好易ko
第四隻 電車風籟都係一手一腳自己做

噴完好有成功感! 我唔介意日後幫你整車殼,因為可以多d練習下。
八旗統帥 發表於 2011-4-22 09:46:53 | 只看該作者

噴完好有成功感! 我唔介意日後幫你整車殼,因為可以多d練習下。

多謝夾盛謂
八旗統帥 發表於 2011-4-22 13:21:52 | 只看該作者
橫洲全日試車中.
八旗統帥 發表於 2011-4-22 14:30:07 | 只看該作者
下午三時正偷跳完畢.出發KwS.