RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: wankalok
打印 上一主題 下一主題
收起左側

V one RRR(WC ver.) 同 Serpent 710 邊一部好?

oliver 發表於 2006-3-28 02:18:06 | 只看該作者
果時玩MTX3都冇而家3R咁硬
係果尾弱d...而家行kawahara 4mm炭纖油壓
爛仔車
stephen 發表於 2006-3-28 12:35:22 | 只看該作者
乜原來蛇咁差!!!我重以為好勁,雖然我兩部都無玩,但我部s3同3r都差吾多,好多parts都可共用,吾駛點setting都好好走,窄場同多彎場重跑嬴蛇tim,parts又吾貴,我諗3r吾會差得去邊掛
gatsby 發表於 2006-3-28 13:37:17 | 只看該作者
I choose 3r
coronafans 發表於 2006-3-28 14:09:13 | 只看該作者
Kyosho VoneRRR..... I like it
rickyl215 發表於 2006-3-28 14:27:18 | 只看該作者
一句講哂......各有各好,各有各fans所以好難聽人講!兩部買哂試吓就知邊部自己鍾意多d。
dreamlouis 發表於 2006-5-17 08:26:32 | 只看該作者
我自己都玩緊710,無錯...佢係有好多野要去set,不過...我又覺得咁樣set下set下,又會學到好多野,我未玩710之前我都玩過RR,係呀~無咩野好SET,好似好容易咁,整好曬就可以玩得,不過我本人就覺得無咩野可以學得到. 係...好耐之前D serpent 膠係好靚,不過你自己諗一諗,如果你唔撞的話,咁就部部車都好耐用啦....(個人意見)
kenny_Chui 發表於 2006-5-17 22:21:31 | 只看該作者
師兄 Picco & 3RRR 好d .
siksik 發表於 2006-5-17 22:47:28 | 只看該作者
rrr
coronafans 發表於 2006-5-18 00:05:50 | 只看該作者
等VoneRRR EVO