RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4827|回復: 21
收起左側

12-8-2011筲箕灣至柴灣車局(事後相)

ericyeung78 發表於 2011-8-13 02:27:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日港島區同時開兩個車局,唔知係唔係第一次呢一個香港仔海濱公園去鰂魚涌,–個筲箕灣至柴灣,其實都好想大家同時一齊玩一個車局,不過有D師兄日頭返完工都好想行下輕鬆,所以就多左個筲箕灣至柴灣車局出黎,唔講咁多啦,去相!
(不過相機無電影得好少)

martin123123123 發表於 2011-8-13 03:03:52 | 顯示全部樓層
你地呢團飲飲食食, 好SOFT
MAZDA 發表於 2011-8-13 09:16:19 | 顯示全部樓層
昨晚阿1314打來找我叫"柴灣大拿巴王"取回架車給他...
Doughboy 發表於 2011-8-13 09:26:29 | 顯示全部樓層
很好玩耶~
sadjason 發表於 2011-8-13 10:49:01 | 顯示全部樓層
二宮大輝 發表於 2011-8-13 11:09:35 | 顯示全部樓層

下次再玩過丫師兄~~~~
 樓主| ericyeung78 發表於 2011-8-13 11:32:00 | 顯示全部樓層
MAZDA 發表於 2011-8-13 09:16
昨晚阿1314打來找我叫"柴灣大拿巴王"取回架車給他...

如果大哥1314唔洗又話改用雞乸改密斗,改改下又話唔好改住又想用man㴝改,又特然又話唔妀同佢張架事環原,咁其實一早就比左架車佢啦,之前要我等佢有錢先改果時叫佢囉返架車佢又唔攞,而家又要吹吹貢,仲有我同佢改車仲係未收過1蚊,料又買曬,咁你話點啦!所以你咁大個人真係講嘢前真係要經吓個大腦先啦!
HODOG9689 發表於 2011-8-13 11:46:09 | 顯示全部樓層
回復 ericyeung78 的帖子

俾返哂d野佢再收返錢姐
Doughboy 發表於 2011-8-13 11:51:42 | 顯示全部樓層
二宮大輝 發表於 2011-8-13 11:09
下次再玩過丫師兄~~~~

冇問題
二宮大輝 發表於 2011-8-13 12:19:03 | 顯示全部樓層
ericyeung78 發表於 2011-8-13 11:32
如果大哥1314唔洗又話改用雞乸改密斗,改改下又話唔好改住又想用man㴝改,又特然又話唔妀同佢 ...

玩野咩,又改又唔改,料又買哂!收反哂D料$囉,唔洗架~~~
sadjason 發表於 2011-8-13 12:50:58 | 顯示全部樓層
二宮大輝 發表於 2011-8-13 12:19
玩野咩,又改又唔改,料又買哂!收反哂D料$囉,唔洗架~~~

吳通係傳說中既吹鳩象?
MAZDA 發表於 2011-8-13 14:59:14 | 顯示全部樓層

回復 ericyeung78 的帖子

叔叔...查實第二次佢再打來時我已冇接聽佢電話.... 因為我心已盤到
呢件事佢係有問題..... 事發於接近000am時...
bbfish02 發表於 2011-8-13 17:50:12 | 顯示全部樓層
嘩好想黎牙
二宮大輝 發表於 2011-8-13 21:49:39 | 顯示全部樓層

咁你就黎啦!又唔黎
bbfish02 發表於 2011-8-13 22:22:29 | 顯示全部樓層
二宮大輝 發表於 2011-8-13 21:49
咁你就黎啦!又唔黎

查實我都係一個巴士佬你地8點先玩我第日返6點你問下BUSMAN我想黎架
不過你放心21/8我同細佬都出現
bbfish02 發表於 2011-8-13 22:26:14 | 顯示全部樓層
放心今次無意外鋤假都黎
 樓主| ericyeung78 發表於 2011-8-13 22:30:03 | 顯示全部樓層

平時都晤知你咁惡,睇完張相之後.....
 樓主| ericyeung78 發表於 2011-8-13 22:49:50 | 顯示全部樓層
二宮大輝 發表於 2011-8-14 14:58:12 | 顯示全部樓層
ericyeung78 發表於 2011-8-13 22:49
柴斜走私短片
http://www.youtube.com/watch?v=spjwPy-Xm9I

趕住過貨交去3號貨櫃碼頭
二宮大輝 發表於 2011-8-14 14:58:12 | 顯示全部樓層
ericyeung78 發表於 2011-8-13 22:49
柴斜走私短片
http://www.youtube.com/watch?v=spjwPy-Xm9I

趕住過貨交去3號貨櫃碼頭