RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5160|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

My F350

soilderman83 發表於 2006-10-6 11:45:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Specially thanks to Dreamlouis and 007,they are very helful!

yokomo-SD 發表於 2006-10-6 11:47:03 | 只看該作者
.............
Mobility(雲) 發表於 2006-10-6 12:07:21 | 只看該作者
Cool...............man!!! where is the head light cover?

Where can i get those reflective sticker???
courel500 發表於 2006-10-6 12:08:40 | 只看該作者
形呀 ! 但係唔好比差人見到你玩呀 , 因為佢可以告你 , 大概係話你抄習 , 咁細架你都可以整到 , 比架真車你咪 ....
茶犬 發表於 2006-10-6 12:11:25 | 只看該作者
差佬 !
 樓主| soilderman83 發表於 2006-10-6 12:12:20 | 只看該作者
原帖由 Mobility(雲) 於 2006-10-6 12:07 發表
Cool...............man!!! where is the head light cover?

Where can i get those reflective sticker???

This car is not completed yet,the sticker I will tell you where to buy
courel500 發表於 2006-10-6 12:15:44 | 只看該作者
剛剛問左人意見 , 就係車花無問題 , 但係 " Police " " 警察 " 呢兩個字要改一改會好 , 例如 : 英文串錯一個字 , 中文少一兩筆 會好D , 咁佢就告你唔到 !
Vinz 發表於 2006-10-6 12:22:33 | 只看該作者
......police f350??
thx for share !
 樓主| soilderman83 發表於 2006-10-6 12:23:02 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-10-6 12:15 發表
剛剛問左人意見 , 就係車花無問題 , 但係 " Police " " 警察 " 呢兩個字要改一改會好 , 例如 : 英文串錯一個字 , 中文少一兩筆 會好D , 咁佢就告你唔到 !

Thanks for your suggestion!
Mobility(雲) 發表於 2006-10-6 12:28:39 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-10-6 12:15 PM 發表

作RC車花應該無問題
python 發表於 2006-10-6 12:28:41 | 只看該作者
我見星星靜岡模型展show過一set燈, 裝係防滾架上, 會巡環閃動, 你不妨試下先將D燈的玻璃噴成透明紅和透明藍, 等set燈出左後就裝上.
J 發表於 2006-10-6 12:29:53 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-10-6 12:08 發表
形呀 ! 但係唔好比差人見到你玩呀 , 因為佢可以告你 , 大概係話你抄習 , 咁細架你都可以整到 , 比架真車你咪 ....

唔係真係會告咁大鑊呀?
python 發表於 2006-10-6 12:29:55 | 只看該作者
原帖由 Mobility(雲) 於 2006-10-6 12:28 發表

作RC車花應該無問題

Agree, what can Police charge? unless u also build a RC Robocop inside the truck, haha....
dandan 發表於 2006-10-6 12:31:36 | 只看該作者
貼紙會唔會系政府公物 ?!
真系好鬼正 !
型到反光 !!!
太古少 發表於 2006-10-6 12:32:13 | 只看該作者
so real
courel500 發表於 2006-10-6 12:41:11 | 只看該作者
原帖由 J 於 2006-10-6 12:29 發表

唔係真係會告咁大鑊呀?

告唔告我唔知 , 基本上睇佢心情 , 不過如果你係貼係面會好 d , 佢可能叫你即場搣甩去 , 你可以睇下網上面外國個 d , 佢地都係串錯一個字 , 又或者整第二個國家既警車多 , 因為要比 " 拉神 " 呀 !
007 發表於 2006-10-6 12:41:26 | 只看該作者
Soilderman83, you are welcome.

Your truck is stunning. I plan to buy an F-350 too but will wait for the light set (multi funtion unit) which is due soon.
 樓主| soilderman83 發表於 2006-10-6 12:45:17 | 只看該作者
原帖由 python 於 2006-10-6 12:28 發表
我見星星靜岡模型展show過一set燈, 裝係防滾架上, 會巡環閃動, 你不妨試下先將D燈的玻璃噴成透明紅和透明藍, 等set燈出左後就裝上.

I also have this idea,thanks!
python 發表於 2006-10-6 13:43:51 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-10-6 12:41 發表

告唔告我唔知 , 基本上睇佢心情 , 不過如果你係貼係面會好 d , 佢可能叫你即場搣甩去 , 你可以睇下網上面外國個 d , 佢地都係串錯一個字 , 又或者整第二個國家既警車多 , 因為要比 " 拉神 " 呀 !

不如用德文"POLIZEI" ar, 無甘覺眼, 或者唔用中文"警察", 齋英文, 咪當係扮英國佬law.
miniz 發表於 2006-10-6 15:10:56 | 只看該作者
NICE WORK MAN