RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4843|回復: 21
收起左側

4月8捕鯊船(麻煩幫我影相,拍片既師兄,幫我 POST D 相丫..唔該晒.謝謝")

自由人 發表於 2012-4-8 16:15:06 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

4月8捕鯊船正式落水.(麻煩幫我影相,拍片既師兄,幫我 POST D 相丫..唔該晒.謝謝") * 只係完成80%,有待做裝飾中..*
http://www.youtube.com/watch?v=P4O12bXZKos

http://www.youtube.com/watch?v=NJjlseS4rYY&feature=endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=5EZ5q7-37Rk

FILE0224-1.jpg FILE0234-1.jpg 相片1032.jpg 相片1033.jpg 相片1034.jpg 相片1035.jpg 相片1036.jpg 相片1037.jpg 相片1038.jpg 相片1039.jpg

新兩兄弟. 發表於 2012-4-8 16:42:13 | 顯示全部樓層
短片

http://www.youtube.com/watch?v=5EZ5q7-37Rk

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 16:54:17 | 顯示全部樓層
新兩兄弟. 發表於 2012-4-8 16:42
短片

影得好靚...唔該晒.謝謝"....
138168 發表於 2012-4-8 17:10:25 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-8 16:54
影得好靚...唔該晒.謝謝"....

隻捕鯊船加了幾个垃圾桶,冇咁陽春,靚仔哂,good job !
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 17:14:27 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-4-8 17:10
隻捕鯊船加了幾个垃圾桶,冇咁陽春,靚仔哂,good job !

謝謝...黃蜂仔........
honam520 發表於 2012-4-8 17:23:28 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-8 17:14
謝謝...黃蜂仔........

好靚牙
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 17:30:47 | 顯示全部樓層

謝謝.....
shvictor 發表於 2012-4-8 18:17:54 | 顯示全部樓層

阿南, 你個只整成點
honam520 發表於 2012-4-8 19:02:40 | 顯示全部樓層
shvictor 發表於 2012-4-8 18:17
阿南, 你個只整成點

整緊..
Ricky-hoho 發表於 2012-4-8 20:34:12 | 顯示全部樓層
所有野都做得好靚呀.....,..................................................................
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 20:54:59 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2012-4-8 20:34
所有野都做得好靚呀.....,..................................................................

標標...仲有船艙未整..船橋 未用繩 ( 前 )上....燈未裝好.....船員未請到人........
JerryLeung12 發表於 2012-4-8 21:34:31 | 顯示全部樓層
very very very very good ar, shark!
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 21:41:29 | 顯示全部樓層
JerryLeung12 發表於 2012-4-8 21:34
very very very very good ar, shark!

謝謝...JER  仔........
其實仲有船艙裝飾未整..窗口未裝上透明膠片..防鯊籠 可以控吊上落~唔順要再整整...燈未裝......船員未請到人......
Ricky-hoho 發表於 2012-4-8 21:45:48 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-8 20:54
標標...仲有船艙未整..船橋 未用繩 ( 前 )上....燈未裝好.....船員未請到人........

船員未請到人........唔更要
做住鬼船先啦
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 21:48:54 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2012-4-8 21:45
船員未請到人........唔更要
做住鬼船先啦

唔制...有水手靚D嫁........
16vale 發表於 2012-4-8 22:00:01 | 顯示全部樓層
該煨咯!襟正仔,有機會摸下先得。
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 22:04:38 | 顯示全部樓層
16vale 發表於 2012-4-8 22:00
該煨咯!襟正仔,有機會摸下先得。

師兄...你...你想摸咩呢...........  隻船今日已經比好多人摸過喇........
alanalan_27 發表於 2012-4-8 22:17:35 | 顯示全部樓層
點解冇其他船
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-8 22:22:27 | 顯示全部樓層
alanalan_27 發表於 2012-4-8 22:17
點解冇其他船

你去另一個 4 月屯門池睇下.....
alanalan_27 發表於 2012-4-8 22:26:04 | 顯示全部樓層
Thanks