RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9140|回復: 49
收起左側

捕鯊船 + 阿楠 既 勝利號

自由人 發表於 2012-4-28 19:10:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

捕鯊船 + 阿勝利號... 相片1066.jpg 相片1067.jpg 相片1068.jpg 相片1069.jpg 相片1070.jpg 相片1071.jpg 相片1072.jpg 相片1073.jpg
RC881 發表於 2012-4-28 19:23:00 | 顯示全部樓層
捕鯊船  好正 , 船尾條鯊魚更加正 , 大埔海濱公園都好正
船之父 發表於 2012-4-28 19:24:27 | 顯示全部樓層
回復 自由人 的帖子

鯊魚仔好快post相
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 19:27:09 | 顯示全部樓層
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 19:28:05 | 顯示全部樓層
船之父 發表於 2012-4-28 19:24
回復 自由人 的帖子

鯊魚仔好快post相

SUNNY   哥,,你好,,, 我得閒未 post 幾張囉.....
138168 發表於 2012-4-28 19:56:47 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-28 19:10
捕鯊船 + 鬼太郎號 ( 未改名~暫時叫住先...)

叫鬼太郎號----重以為是Q生的新船...
不如改叫"鯊鱼潭"號啦
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 19:58:36 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-4-28 19:56
叫鬼太郎號----重以為是Q生的新船...
不如改叫"鯊鱼潭"號啦

隻港拖係我朋友 阿南 嫁..佢花名 叫: 鬼太郎......( 未改名~所以 暫時叫住先...)
鋒鋒 發表於 2012-4-28 19:59:47 | 顯示全部樓層
529940_448889341793725_100000179893625_1956128_435226865_n.jpg 540195_448890521793607_100000179893625_1956133_387708105_n.jpg 578083_448890781793581_100000179893625_1956134_45874561_n.jpg 540515_448890065126986_100000179893625_1956131_1840617787_n.jpg 427913_448889868460339_100000179893625_1956130_597120024_n.jpg 528718_448889615127031_100000179893625_1956129_1257528548_n.jpg
138168 發表於 2012-4-28 20:02:07 | 顯示全部樓層
攪錯咗,誤以為隻捕鯊船要改船名
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 20:08:34 | 顯示全部樓層

鋒鋒,,,,,唔該晒....謝謝"
快D 轉返 2 個電變,,整返隻船一齊玩.....( 你每個電變獨立接駁摩打...每個用 1 個 CH....例如 : CH 1 陀機 轉彎.... CH2  一個電變...CH3 一個電變.... 一樣可以做到每邊摩打獨立控制..前後,,同步前後...可以原地轉...)
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 20:09:45 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-4-28 20:02
攪錯咗,誤以為隻捕鯊船要改船名

唔會..我既至愛........我唔會賣嫁.....
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 20:16:11 | 顯示全部樓層
我又去搞下隻船先.........
138168 發表於 2012-4-28 20:29:16 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-28 20:09
唔會..我既至愛........我唔會賣嫁.....

賣????
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 20:48:16 | 顯示全部樓層

捕鯊船    我既至愛........我唔會賣嫁.....
鋒鋒 發表於 2012-4-28 20:54:49 | 顯示全部樓層
回復 自由人 的帖子

我會攪攪佢
唔係下次又得個睇字無得玩
138168 發表於 2012-4-28 21:32:18 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-4-28 20:48
捕鯊船    我既至愛........我唔會賣嫁.....

誰咁識貨叫你賣?誰咁好胆同你買?
JerryLeung12 發表於 2012-4-28 21:46:23 | 顯示全部樓層

NO Other words... GOOD!!!!!!
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 21:50:44 | 顯示全部樓層
鋒鋒 發表於 2012-4-28 20:54
回復 自由人 的帖子

我會攪攪佢

嗯" 下次再玩過過..........
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 21:52:56 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2012-4-28 21:32
誰咁識貨叫你賣?誰咁好胆同你買?

........我意思係而家有既船唔會賣囉.........
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-28 21:53:31 | 顯示全部樓層
JerryLeung12 發表於 2012-4-28 21:46
NO Other words... GOOD!!!!!!

你幾時再離玩呀.........