RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3199|回復: 11
收起左側

五月二日正常營業嗎?

ThomasZ 發表於 2012-5-1 20:34:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
早排好似見過話佛誕暫停幾日之類的告示,請問興哥五月二日正常營業嗎?如果好天想入來玩喔,好耐無見!
tonglau2000 發表於 2012-5-1 21:35:51 | 顯示全部樓層

睇黎跟住都好天, 又要準備入 MX 玩!
MXCLUB 發表於 2012-5-4 21:48:12 | 顯示全部樓層
yes ... is every day open ... but this month aways rain ...
MXCLUB 發表於 2012-5-4 21:49:37 | 顯示全部樓層
今天也有動工,但又下雨....

wildbruiser 發表於 2012-5-4 23:06:34 | 顯示全部樓層
Mx其實玩油雞天堂,環境較為舒適,空氣質素較佳。可惜不斷下雨 希望場主繼續努力。
Marksman 發表於 2012-5-5 22:00:41 | 顯示全部樓層
近排太忙, 一定要揾個幾會入翻 MX 條大直路爆下極速先
tonglau2000 發表於 2012-5-5 22:33:08 | 顯示全部樓層

同意! 我諗要下星期日才有機會......
其實除玩車外, 我鍾意佢環境夠天然, 吾玩車時, 又可以周圍行下, 玩下狗, 同 D ching  吹下水, 咁又過一日
 樓主| ThomasZ 發表於 2012-5-7 23:16:01 | 顯示全部樓層
今日去過, D泥好似唔同左,興哥應該舖左浸新泥上去, 石頭少左好多了, 正!!
只係看台右邊的鑊型彎仲有少少石,不過今日俾我隻豬撞開哂啦,哈哈!
ikesan 發表於 2012-5-8 21:16:56 | 顯示全部樓層
我架JQ都林住留番好天時落MX開包!
wildbruiser 發表於 2012-5-8 21:55:12 | 顯示全部樓層
真係好想放油鷄,可惜星期尾又話會落雨
22年 發表於 2012-5-14 14:13:13 | 顯示全部樓層
我部油雞都無郁好耐,都係時候................
MXCLUB 發表於 2012-5-17 23:21:37 | 顯示全部樓層
我會保持場地正常運作...
放心.....