RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4761|回復: 21
收起左側

1月13屯門池少量相..

自由人 發表於 2013-1-13 17:05:47 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

282955_146695275484453_1777202901_n.jpg 12620_146695832151064_1971177832_n.jpg 184430_146695675484413_7239777_n.jpg 312350_146695492151098_298777388_n.jpg 321030_146695335484447_1895962951_n.jpg 408424_146695732151074_316429011_n.jpg 414366_146696002151047_1607849151_o.jpg 538371_146695032151144_1691254041_n.jpg 541896_146695138817800_1864544099_n.jpg 580616_146696002151047_1607849151_n.jpg 580647_146695912151056_162432734_n.jpg 582378_146695415484439_1961870124_n.jpg 734875_146695775484403_1854290711_n.jpg
antony_wong2001 發表於 2013-1-13 17:58:50 | 顯示全部樓層
我尼到時,你地走友喇
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 18:10:42 | 顯示全部樓層

唉" 你都知一般我地 1 點多就收工嫁啦..........又唔早D離一齊玩,今日都幾多船..只係我手機冇影到.....
man6815 發表於 2013-1-13 19:26:59 | 顯示全部樓層
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 19:49:41 | 顯示全部樓層

食飯未..我而家食.....88
man6815 發表於 2013-1-13 20:00:37 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2013-1-13 19:49
食飯未..我而家食.....88

我都食飯ing,轉頭港拖繼續趕工
王汪旺 發表於 2013-1-13 20:05:40 | 顯示全部樓層
船好靚,仲有扒艇仔好得意呀
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 20:13:18 | 顯示全部樓層
man6815 發表於 2013-1-13 20:00

努力...加油....今日條鯊魚游游下水心臟病發....而家等緊排期做手換心手術......
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 20:14:57 | 顯示全部樓層
王汪旺 發表於 2013-1-13 20:05
船好靚,仲有扒艇仔好得意呀

謝謝..
man6815 發表於 2013-1-13 20:47:48 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2013-1-13 20:13
努力...加油....今日條鯊魚游游下水心臟病發....而家等緊排期做手換心手術...... ...

吓……咁大單咁要唔要搵亞程志美醫生呀!20/1前出唔出到院呀!
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 20:56:58 | 顯示全部樓層
man6815 發表於 2013-1-13 20:47
吓……咁大單咁要唔要搵亞程志美醫生呀!20/1前出唔出到院呀!

而家入左 ICU ..壞死既心臟已經開刀拎左出離....程志美醫生  北上搵人仔.... 排期等 DR. FREEMAN 做手術.....未有合適心臟唔知幾時出院.....
王汪旺 發表於 2013-1-13 20:58:29 | 顯示全部樓層
要換心•••好大工程喎
周百通 發表於 2013-1-13 21:14:35 | 顯示全部樓層
哈...有我隻灰色古董!
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 21:59:20 | 顯示全部樓層
周百通 發表於 2013-1-13 21:14

好野當然要影下啦.....可遇不可求既寶物......
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 21:59:55 | 顯示全部樓層
王汪旺 發表於 2013-1-13 20:58
要換心•••好大工程喎

嗯..........
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 22:07:18 | 顯示全部樓層
周百通 發表於 2013-1-13 21:14

SORRY...SORRY.....漏左呢張...岩岩加返.......
alanalan_27 發表於 2013-1-13 22:53:49 | 顯示全部樓層
多謝分享  thanks
周百通 發表於 2013-1-13 22:55:43 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2013-1-13 22:07
SORRY...SORRY.....漏左呢張...岩岩加返.......

多謝靚相
andrew007 發表於 2013-1-13 23:14:32 | 顯示全部樓層
man6815 發表於 2013-1-13 20:00

有無相睇下呀..........等我學下野都好
 樓主| 自由人 發表於 2013-1-13 23:39:53 | 顯示全部樓層

明明有影呢張...搵唔到.....後尾先搵返出離...唔好意思啊......