RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2033|回復: 5
收起左側

TRAXXAS 油車 換電車 完成!!

r470620 發表於 2014-1-25 20:51:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

全套1/8 TRAXXAS 已換PRO .15 偈 有EZ START 多粒火咀,火咀批及火咀電及25%油一樽 全套 , 著過偈, 但唔識調, 所有伺服均沒壞, 朋友送比我玩, 唔識著車RUN車, 搞咗好耐, 無心機再搞.

P.S. 非原裝車殼, 缺殼扣, 底板超新淨. 交收時我唔試著車, 請自備相關工具試著車. 不好意思!

現想換電車, 任何車種都會考慮, 但不考慮懷舊車種及MINI Z(本人都有好幾架). 謝謝! P.M. 電話詳談.

交易完成~!! 多謝各位!!
andychong 發表於 2014-1-26 02:35:41 來自手機 | 顯示全部樓層
師兄我有架TTo2九成全改有興趣嗎?請中午电63214166
andychong 發表於 2014-1-26 02:38:59 來自手機 | 顯示全部樓層
TTo2九成全改
andychong 發表於 2014-1-26 02:41:35 來自手機 | 顯示全部樓層
不連电變摩打
 樓主| r470620 發表於 2014-1-26 09:48:55 | 顯示全部樓層

sorry, 暫不考慮無電變及摩打
 樓主| r470620 發表於 2014-1-28 18:05:35 | 顯示全部樓層
Transaction completed.