RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6113|回復: 8
收起左側

新仔入FF03 PRO

momojyan 發表於 2014-3-10 17:54:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
玩4WD多咗想玩下FF於是入咗FF03 PRO
試車過程撞咗一下就爆差速杯,果斷OP金屬,原車手腳都太軟,全部都換成SPEC R R1
問一下各位師兄 我現在行TORO電變 6.5T馬達 會唔會太癲,車殼跑田宮CIVIC TYPE R用競速尾翼  全車重量1500G算唔算重?
2ZX5CZ__C95OR$T%SFG%TMW.jpg BBW9C%ER[@L7DUZUL44S]~J.jpg mmexport1394444764365.jpg
V8赛车 發表於 2014-3-10 20:33:35 | 顯示全部樓層
车壳不错!!!                           
pakcheongkwan 發表於 2014-3-11 20:29:06 | 顯示全部樓層
6.5 會令你頭呔好快玩完,牙差受唔受到咁多力水都係問題,而且孖星波箱內另外兩粒齒損耗亦好大,必要時換金屬
 樓主| momojyan 發表於 2014-3-11 23:19:41 | 顯示全部樓層
pakcheongkwan 發表於 2014-3-11 20:29
6.5 會令你頭呔好快玩完,牙差受唔受到咁多力水都係問題,而且孖星波箱內另外兩粒齒損耗亦好大,必要時換金 ...

我部车系珠差  手头上无13.5T 而且车场之路比较长所以上6.5玩下试试
ck_ck 發表於 2014-3-29 01:24:57 | 顯示全部樓層
珠叉6.5T,勁
big-mosquito 發表於 2015-8-25 21:43:12 | 顯示全部樓層
請問FF03 瓜柴底板二樓那里有售?? Tks
chacha 發表於 2015-8-25 22:55:20 | 顯示全部樓層
之前見萬里有返過貨,去問問。
mmmartin 發表於 2015-9-13 10:10:41 | 顯示全部樓層
雙星計全車重量1500G唔算重了
reading 發表於 2015-11-7 16:48:09 | 顯示全部樓層
6.5T too powerful for FF!