RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4654|回復: 9
收起左側

La trax 1/18

Alexyu 發表於 2014-7-20 00:08:22 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

玩taxxas玩到上瘾,買完e-revo唔夠一星期,又買多部1/18,尼部可以屋企樓下玩
iao 發表於 2014-7-20 10:32:45 | 顯示全部樓層
師兄你睇黎做左traxxas fans 喎
 樓主| Alexyu 發表於 2014-7-20 11:40:02 來自手機 | 顯示全部樓層
Taxxas各樣野都幾平均,穩陣,唔錯..
Let-Go 發表於 2014-7-20 19:45:53 | 顯示全部樓層

1/18 is GREAT size for fun in the place nearby. No need to go for a racing track.
 樓主| Alexyu 發表於 2014-7-21 11:11:04 | 顯示全部樓層
Let-Go 發表於 2014-7-20 19:45
1/18 is GREAT size for fun in the place nearby. No need to go for a racing track.

係呀,下下去車場,好唔方便,但尼架rally車身load得好底,稍為凹凸已經掃底,要玩平地..
Kakase 發表於 2014-8-16 14:32:20 | 顯示全部樓層
CHING, 呢架1/18 TRAXXAS 玩後感覺如何??小弟都在考慮中...THX
7531 發表於 2014-11-21 22:19:54 | 顯示全部樓層
師兄係邊度買?價錢如何!?
ktnip147 發表於 2015-2-9 18:46:22 來自手機 | 顯示全部樓層
我最近都迷中18仔,想買SC18 or RC18B2/T2!有乜意見?
erikism 發表於 2015-2-13 16:46:32 | 顯示全部樓層
SC18 or RC18B2/T2 2部曾經玩過, 其實都幾好玩..不過重點係一個人玩就好悶囉...
LL730 發表於 2015-2-15 09:47:24 來自手機 | 顯示全部樓層
同意erikism師兄所講一個人玩真是好悶囉。