RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1431|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想問下會唔會返E隻.

wingk960 發表於 2015-11-9 11:16:28 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有冇KIT返架?Traxxas 1/16 Slash/Rally Brushless
唔該晒.
Dinballian 發表於 2015-11-10 10:25:04 | 只看該作者
師兄你好!可否提供item no.方便查詢?謝謝!
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 11:02:11 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2015-11-10 10:25
師兄你好!可否提供item no.方便查詢?謝謝!

我見你網冇.
但我只知道個名.
其實係E個款.但就係1/16既,
我剛開始玩就想買.但真係搵唔到.
http://www.rcmart.com/latrax-wat ... html?cPath=420_1196

唔該晒..如果冇.1/10同款..幾錢架.同有冇KIT版呀.我想自己砌呀.

THX
gary 發表於 2015-11-10 11:24:25 | 只看該作者
http://www.rcmart.com/latrax-stadium-shortcourse-truck-p-58647.html?cPath=420_1196

師兄係咪想要呢隻, Traxxas大部份車都係砌好!!!無剩Kit的
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 11:32:44 | 只看該作者
gary 發表於 2015-11-10 11:24
http://www.rcmart.com/latrax-stadium-shortcourse-truck-p-58647.html?cPath=420_1196

師兄係咪想要呢隻 ...

我要個隻係RALLY款..1/16架.
好可惜.我係見YAHOO有人賣.但佢砌好左.可能又係拆RTR版.未玩過.1600蚊.
但我鐘意自己砌.好玩好多啊.
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 12:41:36 | 只看該作者
搵到..Traxxas 1/16 Rally VXL (#7307)
Dinballian 發表於 2015-11-10 14:51:39 | 只看該作者
1/16 Rally 7307 已停產
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-10 15:05:23 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2015-11-10 14:51
1/16 Rally 7307 已停產

咁E隻上門取幾錢呀.PM我得嘛.

Traxxas Brushless 4WD RTR 1:10 RC Rally Car w/TQi 2.4GHz 2 Channel Radio #7407

Dinballian 發表於 2015-11-10 17:15:13 | 只看該作者
特價貨品不設門市自取優惠