RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2637|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

嘩.老細.

關閉 [複製鏈接]
wingk960 發表於 2015-11-17 17:35:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

你地攪清楚個問題喇.
我問上黎買野得唔得.你地又話歡迎.
我今日到左樓下.打上黎問.你地話...原來一定要落左單.....等你地覆個單NO.先可以上黎.
你地就唔好答我隨時歡迎喇嘛..真係來回要時間架.

您地可唔做我地生意.
但一賣一買.講得明確D嘛

http://rc-evo.com/xbbs/thread-369766-1-1.html

Dinballian 發表於 2015-11-17 18:25:11 | 只看該作者
如何在電波模型快速購物?

http://rc-evo.com/xbbs/thread-303985-1-1.html
Dinballian 發表於 2015-11-17 18:25:35 | 只看該作者
【好消息請廣傳】
為回饋香港客戶支持, 由2015年8月1日起至2015年12月31日, 香港訂單只需購物滿$200以上, 即可獲香港郵政免費送貨優惠!

簡單流程如下:https://goo.gl/AVNfu2

www.rcMart.com
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-17 18:45:15 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2015-11-17 18:25
【好消息請廣傳】
為回饋香港客戶支持, 由2015年8月1日起至2015年12月31日, 香港訂單只需購物滿$200以上,  ...

唔係呀.我問你都冇答我.係唔係唔可以就咁上黎買野呀??

你一句話唔得就OK了.

Dinballian 發表於 2015-11-18 09:24:40 | 只看該作者
HI wingk960師兄,

可以就咁上黎買野架, 只限 噴罐 及 showroom內貨品.

如師兄需選購其他貨品, 請參考以下購物教學:
http://rc-evo.com/xbbs/thread-303985-1-1.html

買滿 $200 仲免本地郵費添!
簡單流程如下:https://goo.gl/AVNfu2

www.rcMart.com
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-18 11:13:57 | 只看該作者
唉...我上網見到你有我想買個兩架車.都係想上黎睇一睇.
再決定邊部..我係麻煩左小小.
但如果一定要上網落左單先上黎.咁就確實對我有小小麻煩左DD.
其實SHOWROOM既貨品.係唔係即係你個網可選購個D貨品呀.
問題多左..因上次我都係貴網買左幾樣野.我自己買錯左.
所以想睇清楚D..此終我暫時重係個新手.重有排學.
有勞了了.
Dinballian 發表於 2015-11-18 12:08:32 | 只看該作者
wingk960 發表於 2015-11-18 11:13
但如果一定要上網落左 ...

唔緊要師兄!你係到問, 我一定會答你的!

showroom果d係特價貨品, 時不時都有師兄上來尋寶, 有時會見到d好野, 果d就唔駛落左單先上來取貨, 可以即場購買!

關於果兩台車, 師兄有冇野想問? 我都可以解答你的!歡迎查詢!

ivan仔 發表於 2015-11-18 13:23:57 | 只看該作者
wingk960 發表於 2015-11-18 11:13
但如果一定要上網落左 ...

Ching, 我去買左幾次野都係先ORDER左先, 再打電話上去確定同時定什麼時間會上去攞, 到了都可以先睇清楚有沒問題之後先再比錢, 如有問題或唔想要, 他們都好幫手可以幫你取消張單, 我覺得他們都算唔錯, 因為太多種類野, 講真如果真係要上去時叫佢地攞貨都幾辛苦, ORDER左上去睇完唔要他們都有禮服地講下次再選購過, 這個服務都算好好了.
 樓主| wingk960 發表於 2015-11-18 13:58:29 | 只看該作者
ivan仔 發表於 2015-11-18 13:23
Ching, 我去買左幾次野都係先ORDER左先, 再打電話上去確定同時定什麼時間會上去攞, 到了都可以先睇清楚有 ...

c兄.唔好誤會,我唔係投訴.我只想問下啫.因我尋日係屯門出左黎.不過我都係出黎做小小野.
想順路上去睇下.所以想問清楚.冇乜特別野既.
只係我新玩.有d野未熟.所以想清楚d.
Dinballian 發表於 2015-11-18 14:39:25 | 只看該作者
唔緊要!攪清楚就可以了!歡迎查詢!
modelhp 發表於 2015-11-18 20:52:04 來自手機 | 只看該作者
rcmart要網上訂,訂好可以上去樓上鋪攞貨。但要攞貨當天最少一小時前打电話給他們comfirm order,方便他們去倉攞貨,上去鋪攞貨俾現金好多時會有折頭,但只限正價貨.
Dinballian 發表於 2015-11-20 09:11:41 | 只看該作者
modelhp 發表於 2015-11-18 20:52
rcmart要網上訂,訂好可以上去樓上鋪攞貨。但要攞貨當天最少一小時前打电話給他們comfirm order,方便他們 ...

多謝師兄詳細既解說!
RC881 發表於 2015-12-2 14:29:30 | 只看該作者
最好RCMart開設RC Super Market , 睇岩就送上購物車 , 好似行惠康/百佳咁樣 , 到時排隊比錢都似
neva 發表於 2015-12-2 23:54:36 | 只看該作者
師兄,其實真係唔知點樣形容你好,用個腦唸清楚D就唔會有麻煩啦,你大可以兩部車都落曬單,然後上去慢慢驗屍咁驗,睇岩個部就比錢,唔岩個部就話唔岩就得囉,又唔使比錢,唉。
 樓主| wingk960 發表於 2015-12-3 00:02:03 | 只看該作者
neva 發表於 2015-12-2 23:54
師兄,其實真係唔知點樣形容你好,用個腦唸清楚D就唔會有麻煩啦,你大可以兩部車都落曬單,然後上去慢慢驗 ...

你講ED野已經冇腦...重會話人冇腦?
重有.你咁做法..行為對我黎講實為可恥..係你先講得出.
 樓主| wingk960 發表於 2015-12-3 00:05:21 | 只看該作者
RC881 發表於 2015-12-2 14:29
最好RCMart開設RC Super Market , 睇岩就送上購物車 , 好似行惠康/百佳咁樣 , 到時排隊比錢都似 ...

香港做唔到啫 .你唔係未見過咁賣買方式呀嘛
RC881 發表於 2015-12-3 11:12:01 | 只看該作者
wingk960 發表於 2015-12-3 00:05
香港做唔到啫 .你唔係未見過咁賣買方式呀嘛

原諒我RC年資尚淺  , 見得少呀
1BM 發表於 2015-12-3 11:58:55 | 只看該作者
neva 發表於 2015-12-2 23:54
師兄,其實真係唔知點樣形容你好,用個腦唸清楚D就唔會有麻煩啦,你大可以兩部車都落曬單,然後上去慢慢驗 ...

師兄 , 其實果位 wingk960 系唔識用網購呀 , 淨系睇佢寫的其中一句 (但如果一定要上網落左單先上黎.咁就確實對我有小小麻煩左DD.) 就明晒問題所在啦
今時今日連網購都認為系麻煩左DD. , 就知佢系咩年代啦
有代溝呀

樓主| wingk960 發表於 2015-12-3 12:04:02 | 只看該作者
1BM 發表於 2015-12-3 11:58
師兄 , 其實果位 wingk960 系唔識用網購呀 , 淨系睇佢寫的其中一句 (但如果一定要上網落左單先上黎.咁就確 ...

嘈都廢事..你係新人類呀嘛.進化到唔駛用腦
我都唔好攪老細個POST.拜拜,

Dinballian 發表於 2015-12-3 16:24:22 | 只看該作者
再咁落去擔心引起罵戰!關post處理!