RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4986|回復: 8
收起左側

2wd rr touring car finished

樓主| xuzb2000 發表於 2017-8-8 22:48:58 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
早前画图,等碳纤件,改件,终于完成,今晚整埋走线,等星期六日set 埋居就可以喷壳了,分享比大家,希望有diy同好一齐玩
唔識做 發表於 2017-8-8 23:13:04 來自手機 | 顯示全部樓層
唔小錢丫
 樓主| xuzb2000 發表於 2017-8-8 23:33:48 來自手機 | 顯示全部樓層
都系旧件,就系套碳纤系新野,唔贵隔。最紧要系画图之后,实现到皆
paulaner 發表於 2017-8-9 07:58:47 | 顯示全部樓層

幾靚仔,DIY 我都有興趣㗎,你用咩 software?師兄可否 PM 我做碳纖件的資料,唔該曬。
LAZER-ZXR_GP 發表於 2017-8-9 12:50:01 | 顯示全部樓層
幾得意
 樓主| xuzb2000 發表於 2017-8-9 14:00:54 來自手機 | 顯示全部樓層
paulaner 發表於 2017-8-9 07:58
幾靚仔,DIY 我都有興趣㗎,你用咩 software?師兄可否 PM 我做碳纖件的資料,唔該曬。 ...

软件系solid work ,碳纤稳淘宝加工,淘宝大把
Beron 發表於 2017-8-9 23:28:51 | 顯示全部樓層
xuzb2000 發表於 2017-8-9 14:00

ching 請問淘仔CNC加工有邊間介紹,我都想開介幾件磢纖同少量鋁件。 Thx
paulaner 發表於 2017-8-10 00:34:58 | 顯示全部樓層

唔該師兄
scale_rc 發表於 2017-8-14 18:38:21 | 顯示全部樓層

c hing 厲害 !! 高手