RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4918|回復: 8
收起左側

M-car Chassis

樓主| macrossvf1a 發表於 2018-5-30 18:19:11 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Compare with price and spare parts, which one is cheaper? ABC GAMBADO or 3Racing MG-evo
AMAT 發表於 2018-5-30 18:38:46 來自手機 | 顯示全部樓層
3racing for sure
ozone 發表於 2018-5-30 21:59:41 來自手機 | 顯示全部樓層
3racing 價錢合理, 又零件平d.
AMAT 發表於 2018-5-31 01:29:11 | 顯示全部樓層
唯一問題係,大家宜家仲搵緊一個最好SETTING俾呢架MG EVO。
唔似其他車已經玩咗好耐,有晒SETTING數據。
pdaman 發表於 2018-6-5 19:46:20 | 顯示全部樓層
咁如果係MG-Evo同M07比較? 唔計價錢的話。
AMAT 發表於 2018-6-5 19:58:48 | 顯示全部樓層
pdaman 發表於 2018-6-5 19:46
咁如果係MG-Evo同M07比較? 唔計價錢的話。

SET得到,唔駛講都一定係MG EVO快。
M07雖然有得改齒比較多,但天生俾啲入面齒限死咗。
唔係玩田宮杯,其實已經冇乜必要買佢。

pdaman 發表於 2018-6-6 10:15:01 | 顯示全部樓層
依家都玩緊M05-VII, 田宮車都有好處就係車架相當硬, 點反都冇問題咁.
AMAT 發表於 2018-6-6 11:05:10 | 顯示全部樓層
pdaman 發表於 2018-6-6 10:15
依家都玩緊M05-VII, 田宮車都有好處就係車架相當硬, 點反都冇問題咁.

呢架都冇乜大問題,好硬淨。
至少O的臂佢同M07一樣。
pdaman 發表於 2018-6-6 15:00:29 | 顯示全部樓層
thank you