RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3214|回復: 5
收起左側

[新車預覽]田宮FW2020新RC產品簡介+TA07MSX神交分析

樓主| AMAT 發表於 2020-10-6 10:43:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]擒日田宮發布咗佢地嚟緊年尾十一,十二月新產品。十一同十二月產品通常都被稱為"聖誕禮物"級,唔少品牌都好重視。所田宮今次發表產品都有相當驚喜。我會就佢地新出產品做吓簡介之餘,亦都會分析下佢地架競賽級新車TA07MSX,同之前TA07MS又或者原裝TA07有咩唔同,講下神交後覺得架車走向係點。有興趣嘅朋友唔好錯過!
cc4321 發表於 2020-11-8 06:32:06 | 顯示全部樓層
成四千七,好車好車
pecky38 發表於 2020-11-9 10:08:35 | 顯示全部樓層
cc4321 發表於 2020-11-8 06:32
成四千七,好車好車

參考車TB04R:田官標準價五千多,RC媽賣二千一!
cc4321 發表於 2020-11-9 20:05:11 | 顯示全部樓層
pecky38 發表於 2020-11-9 10:08
參考車TB04R:田官標準價五千多,RC媽賣二千一!

呢部TA07MAX官方標價九萬幾如果RC媽賣二千幾港紙,比21M仲要更超值,真係要瞓身買幾部返黎玩
pecky38 發表於 2020-11-10 00:09:46 | 顯示全部樓層
cc4321 發表於 2020-11-9 20:05
呢部TA07MAX官方標價九萬幾円如果RC媽賣二千幾港紙,比21M仲要更超值,真係要瞓身買幾部返黎 ...

按參考比例: 2183/3661 (TB04R本体価格49,800円) *6235 (TA07MSX本体価格84,800円)=3717 (HKD)

樓主| AMAT 發表於 2020-11-10 09:20:36 | 顯示全部樓層
RCMART賣TA07RR都3080,TA07MS都4200蚊,邊可能TA07MSX賣二千頭啦。

單單TA07MSX係跟兩塊底板,一塊係鋁,已經唔可能係賣二千幾。