RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2558|回復: 4
收起左側

[開箱報告] 功能三級跳 - Radiomaster Zorro

樓主| AMAT 發表於 2022-1-28 08:32:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

好多人對棍控印像,多CH就一定貴,多CH就一定好大支。係時候要改變下。

作為Radiomaster T8Pro嘅後繼棍控,呢支最新出嘅Radiomaster Zorro同大家講,佢雖然細支,但可以用到16CH之餘仲有十四個開關(包埋搖桿)可以用,即係你要玩遙控航模定係遙控工程車都夠用。

但係除咗夠用,佢造功同手感又係點呢?今日就同大家開箱試用下。

產品提供:
Radiomaster香港代理
H2 Racing Development

nteast 發表於 2022-1-28 10:54:58 | 顯示全部樓層
抵玩 Wo...
kennethgo 發表於 2022-6-12 20:37:15 | 顯示全部樓層
你好!請問可以在哪裡買到?價位多少?thanks.
tophand88999 發表於 2022-6-13 15:01:55 | 顯示全部樓層
kennethgo 發表於 2022-6-12 20:37
你好!請問可以在哪裡買到?價位多少?thanks.

最近入咗個,唔包電,淘X價,配CC2500 高頻¥529包邮到港,Elrs ¥629,4合1¥629

要即時有,見過深水埗黃金有,850左右,唔記得咩版本
kennethgo 發表於 2022-6-13 20:59:28 | 顯示全部樓層
tophand88999 發表於 2022-6-13 15:01
最近入咗個,唔包電,淘X價,配CC2500 高頻¥529包邮到港,Elrs ¥629,4合1¥629

要即時有,見過深水埗 ...

謝謝師兄提供資料! 最近入左套MFC03貨櫃車燈组因用其它控set唔到,所以用它試吓。