RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4984|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

前進 蒸機 ~~ 終於收編

JR100 發表於 2007-10-15 20:33:50 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
出左咁耐, 宜家先買

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

唔知有冇板友有收?
水野太知 發表於 2007-10-15 21:08:26 | 只看該作者
唔知呢套野要幾錢呢~~~~~
 樓主| JR100 發表於 2007-10-16 09:25:03 | 只看該作者
宜家想搵都唔易, 因為已經賣哂, 有得賣既都比較貴, 三和好似仲有, 不過要$1,800
wah2320 發表於 2007-10-16 23:22:50 | 只看該作者
大家好! 最近香港多佐一間賣火車模型店,唔知大家去過未呢?雖然間店細佐d,但喜歡HO既朋友不妨去睇吓?,又平,又多機頭,全部中國制做,平到你唔信.....老闆話今次返貨會有多 d  N-GAUGE出售.之前店舖賣N-GAUGE唔多,只得一倆種貨卡,(百萬城出品).我連店舖最後5部都比我掃清.每部$27 5部合共$135..老闆再打折實收$115,....你話平唔平嘞!  如果想知地址,去yahoo拍賣綱會找倒.
 樓主| JR100 發表於 2007-10-17 10:22:34 | 只看該作者
原帖由 wah2320 於 2007-10-16 23:22 發表
大家好! 最近香港多佐一間賣火車模型店,唔知大家去過未呢?雖然間店細佐d,但喜歡HO既朋友不妨去睇吓?,又平,又多機頭,全部中國制做,平到你唔信.....老闆話今次返貨會有多 d  N-GAUGE出售.之前店舖賣N-GAUGE唔多, ...

該店老板好好人的, 店面在深水, 店內的n車真的有點少, 希望將來越來越多啦, ho都有唔少, 價錢方面絕對係入門者可以負擔的, 大家就多d 支持本地店家, 攪起hk rm 業吧
wah2320 發表於 2007-10-17 12:49:03 | 只看該作者
我到現時都考濾更玩唔玩HO,想買套玩吓.最喜歡VISA ACCEPT Bachmann 22型硬座車,又靚,又平.但地方係最大問題,在考濾中....
 樓主| JR100 發表於 2007-10-17 19:58:28 | 只看該作者
原帖由 wah2320 於 2007-10-17 12:49 發表
我到現時都考濾更玩唔玩HO,想買套玩吓.最喜歡VISA ACCEPT Bachmann 22型硬座車,又靚,又平.但地方係最大問題,在考濾中....

HO 比 N 吸引好多, 我宜家都越來越多HO, 其實就算 玩N 都要好多地方, 同HO差唔太多, 而HO最重要係可以加DCC, 加左之後, 玩車完全唔N 可以比
jackyming. 發表於 2007-10-21 16:37:25 | 只看該作者
都低買...................
TM麒 發表於 2007-11-10 21:35:18 | 只看該作者
原帖由 JR100 於 2007-10-15 20:33 發表
出左咁耐, 宜家先買

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://i200.photobucket.com/albums/aa154/hklab2/DSC ...

好靚!..............
wallace123 發表於 2008-5-17 00:16:24 | 只看該作者
" ... 該店老板好好人的, 店面在深水, 店內的n車真的有點少, 希望將來越來越多啦, ho都有唔少, 價錢方面絕對係入門者可以負擔的, 大家就多d 支持本地店家, 攪起hk rm 業吧 ... '

Can any brother advise the address, shop name or contact method etc.

Thanks.
 樓主| JR100 發表於 2008-5-26 18:14:10 | 只看該作者
http://www.eztranscom.com/shop/Menu_menu_9.html

EZ trans shop

深水埗宇宙廣場地庫
isuzu2723 發表於 2008-5-29 00:11:51 | 只看該作者
EZ trans shop
我都有幫襯佢,今日仲洗咗成千元買工人先鋒號+25g客卡