RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4482|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

KATO N700入荷

貓鈴鐺 發表於 2007-12-24 23:04:48 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由1:4卡基本,4卡增結及8卡增結組成

特點:動力有飛輪
3度的震子功能(香港譯:主動式懸掛系統)
全新的連結結構

AMAT 發表於 2007-12-25 00:59:31 | 只看該作者
你條友終於都有時間上嚟吹下火車經喇喎~!^_^

出雙糧買新玩具!?嘿!
 樓主| 貓鈴鐺 發表於 2007-12-26 01:47:56 | 只看該作者

呢年都沒咩新車出,未唔出POST囉

有新野,POST出來介紹一下
AMAT 發表於 2007-12-26 15:22:28 | 只看該作者
原帖由 貓鈴鐺 於 2007-12-26 01:47 發表

呢年都沒咩新車出,未唔出POST囉

有新野,POST出來介紹一下

買多套,改佢做國產果架款呀嗎~哈!
james891031 發表於 2007-12-30 16:02:07 | 只看該作者
請問而家係邊度有得買成SET日本車?
我有D興趣玩N GAUGE
可惜係日本又搵唔到平既鋪頭

如果我想買JR WEST既321系同207系,HK係邊有得賣?
THANKS
 樓主| 貓鈴鐺 發表於 2007-12-30 21:57:47 | 只看該作者
我就起日本訂的,呢套香港都未有得賣

香港買車一定貴嫁啦,地方要錢,沒計

想看看可試試去尖沙咀星光行看看,果度有好多車車,但貴就一定
james891031 發表於 2007-12-31 21:43:45 | 只看該作者
請問N700有冇車頭既連結器?
有的話搵架EF81做甲送都幾正

話時話N GAUGE 200系有冇連絡器同400系連絡?
岩岩係日本搭完新幹線,搞到對火車既興趣又番晒黎
 樓主| 貓鈴鐺 發表於 2007-12-31 23:18:29 | 只看該作者
原帖由 james891031 於 2007-12-31 09:43 PM 發表
請問N700有冇車頭既連結器?
有的話搵架EF81做甲送都幾正

話時話N GAUGE 200系有冇連絡器同400系連絡?
岩岩係日本搭完新幹線,搞到對火車既興趣又番晒黎

N700 16卡了,已經最長了(400m),不用跟其他車連結了= ="
而且,N700係標準新幹線,EF81係窄軌車,用唔到甲送
因為標準新車線太寬,都只能用陸路+水路運送,只有400,E3系才可換窄軌台車甲送

TOMIX的200系跟400可以連結的,TOTAL17卡(遲一點PO相上來,我有MOVIE)^^
 樓主| 貓鈴鐺 發表於 2008-1-1 02:08:44 | 只看該作者
200系K編成+400系L編成
james891031 發表於 2008-1-1 02:29:10 | 只看該作者
我見KATO有出一SET M2既東東
如果係香港買唔買到M2同埋201系中特?