RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: tatame
打印 上一主題 下一主題
收起左側

E-Savage, E-Zilla 技術交流區"新殼!Chevy Sliverado相"

Moonsideryan 發表於 2008-11-12 21:39:51 | 只看該作者

回復 60# 的帖子

等有貨番左, 一定過黎玩下~~好想跑下TRACK~~

南生圍邊度? 中段未到直升機場
leeho888 發表於 2008-11-12 22:03:00 | 只看該作者
huhuliao 發表於 2008-11-13 09:18:37 | 只看該作者

回復 58# 的帖子

大陆,因为我自己的车要用,
顺便多加工了几套,不过卖光了
kaidogg 發表於 2008-11-13 09:33:00 | 只看該作者
原帖由 huhuliao 於 2008-11-13 09:18 發表
大陆,因为我自己的车要用,
顺便多加工了几套,不过卖光了

我又要
kaidogg 發表於 2008-11-13 09:39:05 | 只看該作者
原帖由 Moonsideryan 於 2008-11-12 21:39 發表
等有貨番左, 一定過黎玩下~~好想跑下TRACK~~

南生圍邊度? 中段未到直升機場

搵埋 白衫果個去
我地不如學生D 特佬
整個跳台玩  跳到 2-3機咁高
 樓主| tatame 發表於 2008-11-17 11:28:32 | 只看該作者
又噴左個新殼! Chevy Sliverado 仲有proline 40 series tire

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kaidogg 發表於 2008-11-17 16:06:18 | 只看該作者
睇唔到既
Marco明 發表於 2008-11-17 16:09:52 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-17 16:06 發表
睇唔到既

我睇到好靚仔好清楚喎
 樓主| tatame 發表於 2008-11-17 18:36:15 | 只看該作者
havenlau 發表於 2008-11-17 21:41:38 | 只看該作者
好型啊!!!!
有令tire!!!!
 樓主| tatame 發表於 2008-11-18 09:36:49 | 只看該作者
原帖由 62781916 於 2008-11-18 01:03 發表
有無得睇下 裹面 呀c兄thx!.. wa 你果4隻腳 幾錢呀買左 ..重有果4隻銀色下臂
我都玩個d ka 車..有力快..好玩  但係 9骨好快ko

好, 我遲小小post裡入面, 入面有套NOVAK HV MAXX 5.5R 無刷

tire 係proline 40 series, wheel 係 Axial oversized wheel 加埋約$600

4隻銀色下臂係integy 出品
kaidogg 發表於 2008-11-18 14:58:54 | 只看該作者
tatame 兄
你d 殼邊買架 ?
我個殼打柴喇就黎
又唔想用原裝殼
 樓主| tatame 發表於 2008-11-18 15:00:30 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-18 14:58 發表
tatame 兄
你d 殼邊買架 ?
我個殼打柴喇就黎
又唔想用原裝殼

proline 殼全部上網訂, 香港太貴la ~ 成$300 個
kaidogg 發表於 2008-11-21 09:38:23 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-18 15:00 發表

proline 殼全部上網訂, 香港太貴la ~ 成$300 個

but... 我睇 proline 個網價都成 $250 hk .. 計埋運都唔差得遠$300

你有咩介紹?

你個死人蛇叔,係咁咬人整人中毒

我起碼係有兩架車係你d毒而買的

e-savage 同 dual hunter ww
 樓主| tatame 發表於 2008-11-21 14:21:55 | 只看該作者
原帖由 kaidogg 於 2008-11-21 09:38 發表

but... 我睇 proline 個網價都成 $250 hk .. 計埋運都唔差得遠$300

你有咩介紹?

你個死人蛇叔,係咁咬人整人中毒

我起碼係有兩架車係你d毒而買的

e-savage 同 dual hunter ww

通常我地成班人上網訂就平d 因為可以share shipping ~~ 而且proline d 殼硬淨好多, 無HPI o個d咁軟身!又多美國車選擇  

你唔好又俾我咬多野買架emaxx 返黎

kaidogg 發表於 2008-11-21 17:30:10 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-21 14:21 發表

通常我地成班人上網訂就平d 因為可以share shipping ~~ 而且proline d 殼硬淨好多, 無HPI o個d咁軟身!又多美國車選擇  

你唔好又俾我咬多野買架emaxx 返黎

其實...我之前係諗住買e-maxxx 架 睇完佢個防水之後
點知冇貸乍
:lol
havenlau 發表於 2008-11-23 16:18:03 | 只看該作者
原帖由 tatame 於 2008-11-18 09:36 發表

好, 我遲小小post裡入面, 入面有套NOVAK HV MAXX 5.5R 無刷

tire 係proline 40 series, wheel 係 Axial oversized wheel 加埋約$600

4隻銀色下臂係integy 出品

4wheels only $600?
我想買E套鈴加40series moab!!!!