RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pyc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PYC 09年1月份LAY0UT

LeoChan 發表於 2009-1-15 23:21:37 | 只看該作者

燈光 i'm ok ar !
AMB agree !
馮馮ymc 發表於 2009-1-15 23:26:56 | 只看該作者
原帖由 tllau 於 2009-1-15 22:52 發表

少D垃圾就真,一兩個星期前留低的一樣等著你回來

一兩個星期前留低的 留低垃圾仲大聲夾冇準
場主一日掃2次地,早一次掃樹葉,晚一次掃你地d垃圾 ;P
chungtsai 發表於 2009-1-16 22:42:03 | 只看該作者
原帖由 tllau 於 2009-1-15 22:55 發表

回應   插你?  

你就風騷啦!一個星期去幾次TRC,就黎唔識路返PYC啦!
momo 發表於 2009-1-16 22:56:01 | 只看該作者
尋日我玩最初時 ,都好似玩飄移咁..........................但係經過某位師傅同3P意見, 終於Set 掂 跑得到??

每個人可選擇去定唔去 ,  小弟玩車十年, 但是技術唔好, 請師兄指點Set, 37,40,42胎使用過, many toe in/out, camber, 嘗試過唔掂 , 可否師兄指點, 直路想Full雞要甚麼技術和setting??
因小弟渣,(我支遙控無雪地Mode)   想比多少小油就(扇), 以及每日邊兩個時間比較唔(扇), 請高手指點
tllau 發表於 2009-1-16 23:57:24 | 只看該作者
原帖由 chungtsai 於 2009-1-16 22:42 發表

你就風騷啦!一個星期去幾次TRC,就黎唔識路返PYC啦!

janl 都係你大力推薦啦
oasc 發表於 2009-1-17 00:26:51 | 只看該作者
其實都冇Set 啲乜野, 只係將架車頭 Camber Set 番細啲後, 一係換35度呔, 一係喺尾呔揸呔水就OK
玩車十年同技術好唔好都唔係咁大問題, 我玩得比你耐, 但手車就屎到爆..........  
不過支控無雪地Mode  我就想有廣板Mode  咁就唔洗Set ,試 同操得咁辛苦, 買支控就去鬥世界賽咪得, 要技術嚟做乜啫

LeoChan 發表於 2009-1-17 03:03:49 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2009-1-17 00:26 發表
其實都冇Set 啲乜野, 只係將架車頭 Camber Set 番細啲後, 一係換35度呔, 一係喺尾呔揸呔水就OK
玩車十年同技術好唔好都唔係咁大問題, 我玩得比你耐, 但手車就屎到爆..........  
不 ...

i'm long time no play la !
what time PYC ?
oasc 發表於 2009-1-18 01:18:24 | 只看該作者
原帖由 LeoChan 於 2009-1-17 03:03 發表

i'm long time no play la !
what time PYC ?

24-01-2009 OK 嗎  New Engine.....
LeoChan 發表於 2009-1-18 16:06:10 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2009-1-18 01:18 發表

24-01-2009 OK 嗎  New Engine.....

OK !
Yes Orion CRF 12 08 Ver. again !
last Kyosho race what is your name ?

Thanks !
oasc 發表於 2009-1-18 17:36:45 | 只看該作者
原帖由 LeoChan 於 2009-1-18 16:06 發表

OK !
Yes Orion CRF 12 08 Ver. again !
last Kyosho race what is your name ?

Thanks !

Leo Chan
LeoChan 發表於 2009-1-18 18:22:13 | 只看該作者

tell me la ?
jpl 發表於 2009-1-22 22:13:45 | 只看該作者
可唔可以玩飄移
kenlau0823 發表於 2009-1-24 15:28:44 | 只看該作者
算啦!洗唔洗地,他們自已唸啦!又唔係冇車場玩,現在維有去TRC玩LAW,我都好久冇玩,不如約埋一齊去TRC玩啦,我唔識路呀!過年後,邊個有時間呀?最好平日呀!如果要等落雨,咪唔駛玩?
馮馮ymc 發表於 2009-1-25 12:17:48 | 只看該作者
原帖由 kenlau0823 於 2009-1-24 15:28 發表
算啦!洗唔洗地,他們自已唸啦!又唔係冇車場玩,現在維有去TRC玩LAW,我都好久冇玩,不如約埋一齊去TRC玩啦,我唔識路呀!過年後,邊個有時間呀?最好平日呀!如果要等落雨,咪唔駛玩?

人地洗咗地你都唔知啦!!幼粒"立青"係油車洗禮一段時間後係會咁樣,而TRC用比較粗粒同埋新鋪,一定咬啦,尊重吓人地個post,唔好喺度約人去TRC,off晒!!!
馮馮ymc 發表於 2009-1-25 12:19:07 | 只看該作者
原帖由 jpl 於 2009-1-22 22:13 發表
可唔可以玩飄移

睇天氣啦
tllau 發表於 2009-1-25 21:01:07 | 只看該作者
原帖由 馮馮ymc 於 2009-1-25 12:17 發表

人地洗咗地你都唔知啦!!幼粒"立青"係油車洗禮一段時間後係會咁樣,而TRC用比較粗粒同埋新鋪,一定咬啦,尊重吓人地個post,唔好喺度約人去TRC,off晒!!!

溤SIR, 個位收銀女職員實在惡頂非常 , 得罪勿怪
chungtsai 發表於 2009-1-25 23:38:44 | 只看該作者
原帖由 tllau 於 2009-1-25 21:01 發表

人地講緊PYC條track,你講PYC女收銀員。
ken6159 發表於 2009-1-26 01:02:57 | 只看該作者
我只希望PYC改善
1, 風槍(而家支搶真係好弱)
2, 加AMB network

謝謝
RCANDY 發表於 2009-1-26 11:19:36 | 只看該作者
原帖由 tllau 於 2009-1-25 21:01 發表

friendly discussion is fine, don't take it personal.

People have choice to go to anywhere they like...I think pyc will try their best to do that.
PLEASE TREASURE ALL THE RC TRACK IN HK!!!!
馮馮ymc 發表於 2009-1-26 21:20:44 | 只看該作者

點惡頂??解釋吓啦!!人地接觸到你一次咁大把............