RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: FX915
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TO PYC 3P

kwok 發表於 2009-2-23 13:58:14 | 只看該作者
師傅東 發表於 2009-2-23 14:20:03 | 只看該作者
原帖由 kwok 於 2009-2-23 13:58 發表

啊!好喇!我轉馬達裝係架nt1度喇!

事頭!馮sir講嘅BY電,係咪你用响TT01嗰排呀?!
ck 發表於 2009-2-23 14:48:50 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-23 01:43 PM 發表
HI “C HING” ---“FUNG FUNG”, YOU ARE ALWAYS PLAYING YOUR EP CAR AT NIGHT??OR JUST ONLY TO SAY SOMETHING!! DO YOU HAVE A HEART TO CARE ABOUT THE FRIENDS GOING TO PYC AT THE DAYTIME AR!!
HAD YOU EVE ...

師兄 容許我多咀小小  你個說法都係好正確

但我見某些高于師兄玩架車車真係火車軌咁架   我架都不及.....

我信當然真係要好用心同細心去每排電  每缸油set 1 set 架車先有咁效果

我就無耐性咁 set la 有 8 9 成我就去玩玩玩玩玩.........
kwok 發表於 2009-2-23 19:05:29 | 只看該作者
原帖由 師傅東 於 2009-2-23 14:20 發表

事頭!馮sir講嘅BY電,係咪你用响TT01嗰排呀?!

係呀!勁呢!
馮馮ymc 發表於 2009-2-23 21:58:30 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-23 13:43 發表
HI “C HING” ---“FUNG FUNG”, YOU ARE ALWAYS PLAYING YOUR EP CAR AT NIGHT??OR JUST ONLY TO SAY SOMETHING!! DO YOU HAVE A HEART TO CARE ABOUT THE FRIENDS GOING TO PYC AT THE DAYTIME AR!!
HAD YOU EVE ...

嗱!!又係咁喇!!
前日好走唔出聲,琴日唔好走唔識SET.............
再唔係你放架車係PYC我"幫"你set啦!!
需然我逢星期六晚先玩車,但係我日日下午喺pyc攞人地d油車玩波
仲有!!唔好話我係"大陸"人!!我係中國人!!
你set唔掂車,先去揾3p教你,人地日日係Pyc,隨時可以揾佢!!出呢個post唔夠直接!!入場揾佢啦......
kins 發表於 2009-2-23 23:59:42 | 只看該作者
原帖由 raybee1211 於 2009-2-23 11:09 發表
好明顯樓主係想set條路去就架車.而唔係set架車去就條路,  不如樓主去TC啦 ,塊地勁咬 TIRE都唔洗BO,  塊地SET好晒

塊地SET好晒
 樓主| FX915 發表於 2009-2-24 12:46:49 | 只看該作者
我係真的FX915用戶,今朝先知有人盜用我的account login 入黎.
在下已更改了password. 以上言論並不等於在下之意見.
如有對各下造成不便,望能見諒~!
Monday 發表於 2009-2-24 13:01:33 | 只看該作者
盜用他人 "Account" 發表言論 ....
 樓主| FX915 發表於 2009-2-24 13:07:18 | 只看該作者
原帖由 Monday 於 2009-2-24 13:01 發表
盜用他人 "Account" 發表言論 ....

行為可恥,令人討厭~
我都係返到公司有同事同我講我先知,
因為佢知我已經無玩RC.
但係仲有o係度出沒~單車版.
kwok 發表於 2009-2-24 16:40:23 | 只看該作者
吓!咁峰迴路轉!
 樓主| FX915 發表於 2009-2-24 19:14:17 | 只看該作者
原帖由 kwok 於 2009-2-24 16:40 發表
吓!咁峰迴路轉!

大家成年人,要對自己講過既野負責任.
請慎言¬!
況且我已經無再接觸RC...我最後一部車係玩緊FW05T+,亦以在兩年前由Coronafans版友接左手.(我去你公司(大埔)比你,你記得嗎?)
更加好耐無去過PYC.
橫州 fans 都知我好耐無玩車喇~
因為搬左,玩返單車.
所以我又點可能講以上既野呢~?!

我O係度都唔想追究d咩,只係想盜用我的a/c既人唔好再咁做,對我或其他人都係.
因為此舉是非常缺德.請尊重自己人格.

ck 發表於 2009-2-24 21:28:10 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-24 07:14 PM 發表

請慎言¬!
況且我已經無再接觸RC...我最後一部車係玩緊FW05T+,亦以在兩年前由Coronafans版友接左手.(我去你公司(大埔)比你,你記得嗎?)
更加好耐無去過PYC.
橫州 fans ...

咁你知邊個做 ? 你咁易比 a/c 人架
tungkee 發表於 2009-2-24 22:06:41 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-24 19:14 發表

請慎言¬!
更加好耐無去過PYC.
橫州 fans ...

我信你 !!
 樓主| FX915 發表於 2009-2-24 22:18:54 | 只看該作者
原帖由 ck 於 2009-2-24 21:28 發表

咁你知邊個做 ? 你咁易比 a/c 人架

我無比任何a/c 人
我諗佢係有心試我個password
正所謂防君子唔防小人
所以之前個password係好簡單
而家改左喇~
而我雖然唔知邊個做,但係希望o個d人尊重返人...
之前我個password雖然簡單,但係用左咁耐都無事,係因為我相信大家都係玩車既.
o係呢度係旨在找d技術支援,吹下水,交流等等....又唔係銀行password.所以用d方便d既,方便login.唔希望d人再有d咁幼稚既行為~!

樓主| FX915 發表於 2009-2-24 22:22:53 | 只看該作者
原帖由 tungkee 於 2009-2-24 22:06 發表

我信你 !!

Thanks for support¬ 玩緊咩車呢?
有無找nike放車呀?
仲係星期六晚橫州放車?
等我得閒入黎睇下先~!
ck 發表於 2009-2-24 22:31:42 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-24 10:18 PM 發表

我無比任何a/c 人
我諗佢係有心試我個password
正所謂防君子唔防小人
所以之前個password係好簡單
而家改左喇~
而我雖然唔知邊個做,但係希望o個d人尊重返人...
之前我個password雖然簡單,但係用左咁耐都無 ...

咁易試到 password 咁多會員点解搵你! 佢同你有仇

比咗 a/c 佢la 洗咩呈清呀
TOMY(HONG) 發表於 2009-2-24 22:35:57 | 只看該作者
原帖由 FX915 於 2009-2-24 19:14 發表

請慎言¬!
更加好耐無去過PYC.
橫州 fans ...

我信你,因為你出post多數用中文,如果你用英文都唔會全用大草
ck 發表於 2009-2-24 22:39:17 | 只看該作者
查 IP 位睇吓係邊位
ck 發表於 2009-2-24 22:41:11 | 只看該作者
原帖由 TOMY(HONG) 於 2009-2-24 10:35 PM 發表

我信你,因為你出post多數用中文,如果你用英文都唔會全用大草

頭幾個字係用中文 woo 除 pyc 3個字
 樓主| FX915 發表於 2009-2-24 22:42:28 | 只看該作者
原帖由 ck 於 2009-2-24 22:31 發表

咁易試到 password 咁多會員点解搵你! 佢同你有仇

比咗 a/c 佢la 洗咩清呀

咁佢要試,咁啱試中我....如果受害的是你,你又會否話:咁多會員点解搵我! 佢同我有仇?!
師兄,唔好同我講又無人渣住支槍迫你呢套,我唔受架..."澄"清...清者自清!!!