RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
magic-vtec 發表於 2009-3-13 10:32:21 | 只看該作者
件事係點都好.....包包,邦叔,呀石,德叔,啫喱,打攪到你地....
好對唔住
magic-vtec 發表於 2009-3-13 10:53:52 | 只看該作者
由天揚倉忠哥(係度再次為全港rc drifter同佢老人家講聲多謝)開始為我地穿針引線做訪問,
我地跟本就冇諗過呢件事係威,係出名,
果日我地收到個咁既消息,諗都冇諗即時開post,
請晒全香港既rc drifter黎一齊去做呢個活動,
仲要係電話教大家點黎呀,叫大定一定要黎呀,
當日仲驚大家玩得唔開心,前一日又落雨,
我地仲要將場地拖乾.再問臨華會既會長(唔該晒呀龍)借路碟,
舖夠兩條Track比大家玩,果晚我地成十二點都冇飯食.為乜???
一心只係打從為件事.為大家,為推廣呢項活動,
要威,我地自己唔出post,做完個訪問先再post返本書出黎,
咁唔係威好多,高好多咩.攪咁多做乜,但係我地冇咁做,
一切一切我地都係出自真心.唔係話要出名要做訪問,

當日我地係有同記者哥哥呀齊講左,
我地唔係咩Team物Team,只係我地幾個蛋散自己圍內玩.
叫佢唔好出Team名.可能佢唔記得or交左比其他同事跟,
應該唔係d咩炒唔炒作呀果d野,我地亦都冇心去用雞地drift group個排頭
包包,邦叔,有d咩誤會我地真係好衷心同你地講聲對唔住,
如有得罪,請多多包涵

以上所有內容小弟有講大話既
天打雷劈,不得好死
magic-vtec 發表於 2009-3-13 11:00:22 | 只看該作者
所有當中既因由我地會再同包包同邦叔私底下傾,
懇請其他sd hobby會員唔好再出post.以免事件愈描愈黑

再次同五位雞運會既成員講聲對唔住

wowo0123 發表於 2009-3-13 11:03:38 | 只看該作者
我地咁有熱誠去推廣rc drift只係出左少少誤會..竟然有人認為我地係為出名..要威..真係覺得好無奈.我都再次同五位雞地DRIFT GROUP既成員講聲對唔住.

傑佬 發表於 2009-3-13 12:02:36 | 只看該作者
?呢次事件上的錯誤與誤會!我衷心對雞地Drift Group?五位成員講聲好對唔住!我只係抱住宣傳RC Drift呢樣運動!?對冇諗過博出名!而事件肥佬已經由頭到尾講左出黎希望你地有關人員明白!
789789 發表於 2009-3-13 15:55:21 | 只看該作者
了解事件真相 以和為貴
magic-vtec 發表於 2009-3-13 17:07:52 | 只看該作者
其實可能會有人問..
我地點解唔同呀齊哥哥講用Team sd hobby既排頭...

咁係機於過去有好多令我地幾個唔想再提既事件發生左...
手足走得既就走左...轉玩其他玩具既又有...
而我地幾個係由當初既雞地Drift Group...
很間接地轉左名做Team sd hobby...
一路冇理過Group內/Team內既攪手點做...
要點樣攪大個Team呀.點樣將個Group轉名呀.
呢d野不嬲唔會過問.我地玩ja.又唔係要做呀哥同搵錢,

只有一棵對rc drift 既熱誠...就係呢棵熱誠既支持,
我地幾個今時今日仲咁好火玩車,
唔好話team sd hobby吖,
有返咁上下年資既drifter我都睇到佢地一個一個咁冇玩車或者係轉野玩...
最多都係比賽先出黎玩...更甚連比賽都唔玩...
雞運會到而家,有幾多個玩drift仲有我地咁有熱誠.
大佬,你話玩咁耐悶唔悶...話唔悶就呃你既...
但我地知道,呢個圈子唔大,少得一個得一個,
唔想呢樣野遲早會冇人玩...冇左人去支持,
我地對玩車既熱誠唔係靠我把口講,而係去做出黎,
我地要威要出名可以有好多方法...
我地會唔會咁白痴去搵一個比人小硬既方面去令自己威

事實既真相同我地既心意就講晒出黎,
jelly兄你想點做就點做啦隨便
wowo0123 發表於 2009-3-13 18:38:52 | 只看該作者
jelly哥..真係唔好意思麻煩到你.要你上黎做代言人睇下發生咩事..浪費你咁多時間..去了解呢件事.咁我而家又想問下你...你仲有幾多個(為什麼)呢?
長崎良尾 發表於 2009-3-13 20:43:41 | 只看該作者
大家清楚晒咪好囉...大家都係朋友...
pericklee 發表於 2009-3-13 22:22:53 | 只看該作者
肥佬.你都講得好清楚.我都聽你唔加意見.我地乘班兄弟都支持你地四個
好個有d人講一套做一套
pericklee 發表於 2009-3-13 22:32:18 | 只看該作者
原帖由 jellyfish244 於 2009-3-12 22:59 發表
咪玩啦,幾架車放落黎話自己係 "雞地 Drift Group",貼紙都無張
要用依個名唔緊要!要做訪問要出名唔係問題,但係事出麻煩通知聲吧!!!!
喂,如果我地個會響KWS有得買野有折或者有其他福利既話,個個都話自己係"雞 ...

如果要有福利.唔洗要你地果名係嗎 社會福利署大把啦
北極熊 發表於 2009-3-13 23:36:30 | 只看該作者
原帖由 pericklee 於 2009/3/13 22:32 發表

如果要有福利.唔洗要你地果名係嗎 社會福利署大把啦

咁又係呀......起碼唔駛俾人話博咩博咩啦,人地個名貢行
magic-vtec 發表於 2009-3-14 00:21:35 | 只看該作者
夠喇...各位手足.........一場誤會.何必係度攪大佢呢....
天知,地知,我知,仲有你知便已足夠
catchauhk 發表於 2009-3-14 00:26:02 | 只看該作者
原帖由 北極熊 於 2009-3-13 23:36 發表

咁又係呀......起碼唔駛俾人話博咩博咩啦,人地個名貢行

我有個疑問...其實究竟有咩福利同埋可以博到d咩呢???
唔通係有玩車津貼同獎金??? ;P
kstyle 發表於 2009-3-14 01:27:37 | 只看該作者
其實我地係想了解一下點解仲會有雞地Drift Group出來做訪問
可能係字眼上令到大家有誤會 , 我係度同大家講聲Sorry
但你地覺得我地當中有d人講一套做一套我就唔同意囉
由最初幾十人係球場玩...到要轉名...再解散
點解會有咁多人係個車隊入面玩得唔開心要退出
有人係後面做左幾多野講左幾多野你地又有幾多人知先
我係度講呢d野出來唔係話要你地覺得我地係好人
係要你地知到邊d人係衰人
jellyfish244 發表於 2009-3-14 01:40:26 | 只看該作者
正如K.Style所講,我地只係想知道,點解仲會有雞地Drift-Group出黎做訪問,就係咁簡單
如果字眼上令到各位不安就真係,十分對唔住啦!
我諗接觸過RC-Drift既人都會感覺到你地對依樣興趣,玩意既熱誠同支持!!

傑佬 發表於 2009-3-14 11:22:44 | 只看該作者
包包....你地明白我地幾個點解會去做呢次訪問嘅出發點就最好啦....我都電話上同你交代得好清楚...都係果句....我地玩車架炸...
Jimmyso 發表於 2009-3-14 12:21:51 | 只看該作者
只代表本人意見 !!
睇完全文有感而發.
第一,兄弟如手足,有今生,無來世 !!!
第二,現今好難再搵到有滿腔熱誠,推動遙控運動既朋友,呢到搵得到
北極熊 發表於 2009-3-14 12:55:05 | 只看該作者
原帖由 catchauhk 於 2009/3/14 00:26 發表

唔通係有玩車津貼同獎金???

嘩.......係囉......真係唔知囉,可能去廣華街買野會俾多個膠袋掛;P
magic-vtec 發表於 2009-3-14 13:25:46 | 只看該作者
原帖由 catchauhk 於 2009-3-14 12:26 AM 發表

唔通係有玩車津貼同獎金???

原帖由 北極熊 於 2009-3-14 12:55 PM 發表

嘩.......係囉......真係唔知囉,可能去廣華街買野會俾多個膠袋掛;P

講多一次........夠喇