RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
789789 發表於 2009-3-15 01:40:24 | 只看該作者
都係玩車以和為貴
wowo0123 發表於 2009-3-15 01:50:43 | 只看該作者
分咩派o者而家~~sd hobby根本就係雞運會轉變成既~~我記得當日係tc有兩個c兄話要將雞運會轉名既...之後冇耐就轉左做sd hobby..而初初成立既sd hobby既根本就係雞運會玩開既會員..完全冇人同我講過話我地已經離開左雞運會..我只係知道改左名o者..就算著件雞運會杉又有咩問題呢..件杉真金白銀買返黎..我本人都有一件..咁係咪代表我唔可以著出街???如果係既話..我唔該你地退返錢比我..我還返件杉比你地..你地都話大家係成年人...點解玩車要玩到咁...而家無意中幫雞運會宣傳埋.有冇損害到你地大名??.咁我係咪又要搵人解釋比我聽???
randy 發表於 2009-3-15 02:00:06 | 只看該作者
原帖由 wowo0123 於 2009-3-15 01:50 AM 發表
分咩派o者而家~~sd hobby根本就係雞運會轉變成既~~我記得當日係tc有兩個c兄話要將雞運會轉名既...之後冇耐就轉左做sd hobby..而初初成立既sd hobby既根本就係雞運會玩開既會員..完全冇人同我講過話我地已經離開左雞運 ...

你唔着住返學果套衫返工
wowo0123 發表於 2009-3-15 02:02:07 | 只看該作者
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:00 發表

你唔住返學果套衫返工

我唔係想罵戰...唔該
長崎良尾 發表於 2009-3-15 02:03:29 | 只看該作者
講極都唔明成班加埋成幾佰歲..
玩都攪咁多野...有野咪出黎講囉
wowo0123 發表於 2009-3-15 02:06:19 | 只看該作者
呢個鏈接係其中一個雞運會改名既經過..http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=73372&extra=page%3D1點解會攪成而家咁??係我地錯?我地要受千夫所指???
pericklee 發表於 2009-3-15 02:06:31 | 只看該作者
原帖由 jellyfish244 於 2009-3-12 23:18 發表
因事情嚴重,我都想請有關人事快D出黎比個合理解釋本會!

登錄/註冊後可看大圖
[/IMG]
你又點比果合理解釋我呀

randy 發表於 2009-3-15 02:13:50 | 只看該作者
原帖由 wowo0123 於 2009-3-15 02:02 AM 發表

我唔係想罵戰...唔該

咁都叫唔係呀.....問題唔係响你地果度.....一個標緻就可另到世界大亂,咁簡單既道理你唔係唔明呀.........真係有用腦諗過都唔會咁做啦

Fung9099 發表於 2009-3-15 02:16:23 | 只看該作者
原帖由 randy 於 15-3-2009 01:01 AM 發表

我本身都唔想出聲.....関呢條北極熊咩事呀......佢咁寸咀...我依家就想碰下佢

你以為是什麼 . 碰什麼下佢 , 依家小朋友呀 . 碰碰車呀 .
我同佢地大家都係朋友 . 希望你收斂一下. 唔好再搞風雨 . 廢話唔好係到亂講 .
kstyle 發表於 2009-3-15 02:16:37 | 只看該作者
原帖由 wowo0123 於 2009-3-15 01:50 AM 發表
分咩派o者而家~~sd hobby根本就係雞運會轉變成既~~我記得當日係tc有兩個c兄話要將雞運會轉名既...之後冇耐就轉左做sd hobby..而初初成立既sd hobby既根本就係雞運會玩開既會員..完全冇人同我講過話我地已經離開左雞運 ...

唔係話要分咩派,跟本一開始就係有兩個車會,不過當時雞地得番我一個,可能因為咁令到你覺得sd係由雞地轉出來
冇人同你講都正常,因為全部人都轉晒,所以係唔會有人同你講
至於件衫既問題你梗係可以著出街,但你地做訪問去推廣Drift 又唔係代表雞地Drift Group 但係又著住呢件衫,咁係會俾人誤會
kstyle 發表於 2009-3-15 02:19:37 | 只看該作者
原帖由 wowo0123 於 2009-3-15 02:06 AM 發表
呢個鏈接係其中一個雞運會改名既經過..http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=73372&extra=page%3D1點解會攪成而家咁??係我地錯?我地要受千夫所指???

你睇晒之後就會知到雞地Drift Group同sd係兩個唔同既車會
Fung9099 發表於 2009-3-15 02:19:47 | 只看該作者
原帖由 randy 於 15-3-2009 02:00 AM 發表

你唔着住返學果套衫返工

對唔住. 我自己有公司衫 . 佢唔需要著返工 .
jellyfish244 發表於 2009-3-15 02:21:44 | 只看該作者
第一,我係響雞地轉過SD-Hobby,玩左一排,我覺得唔係咁好玩,所以我離開,離開後我再搵啊包,傾過我想返返去雞地,啊包同意,所以我就響之後既比賽都係用返雞地依個名。
第二,當日由雞地轉去SD係我個人由A會轉去B會,我無拿住支槍指住任何一個人個頭要任何人過SD。而我決定離開既時候我以經同當時SD既人交代過
SkyTang 發表於 2009-3-15 02:22:46 | 只看該作者
其實夠喇咁多位.......
講到尾我呢個局外人自己覺得,都係一個名姐.

就算而家邊個代表邊度都好....大家都叫做做過戰友,一起玩過車,
何必為左出一出個名而鬧足7版幾野呢???

雞地同sd我都識某幾位成員,
大家都叫做曾經係戰友吖,為左一個誤會變成咁,值得咩??

傑佬 發表於 2009-3-15 02:23:22 | 只看該作者
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:00 發表

你唔着住返學果套衫返工
紋人.....我唔係想罵戰...但件衫我真係成日著,返工都有著,連揸的士都有著...
至於雜誌上我著住件衫...我只係求其攞起就著..可以話係我著錯衫令雜誌記者誤會....我又再一次講聲唔好意思....咁樣包包你明白嘛...
Fung9099 發表於 2009-3-15 02:24:40 | 只看該作者
原帖由 SkyTang 於 15-3-2009 02:22 AM 發表
其實夠喇咁多位.......
講到尾我呢個局外人自己覺得,都係一個名姐.

就算而家邊個代表邊度都好....大家都叫做做過戰友,一起玩過車,
何必為左出一出個名而鬧足7版幾野呢???

支持 . 支持 .
randy 發表於 2009-3-15 02:27:13 | 只看該作者
原帖由 Fung9099 於 2009-3-15 02:16 AM 發表

你以為是什麼 . 碰什麼下佢 , 依家小朋友呀 . 碰碰車呀 .
我同佢地大家都係朋友 . 希望你收斂一下. 唔好再搞風雨 . 廢話唔好係到亂講 .

你好想知我係邊個咩...出黎見下面囉....唔好話你老友就速你都冇資格係呢到出聲....我收唔收斂唔到你管....係呀我果d係廢話呀...講比d廢人聽丫嘛
長崎良尾 發表於 2009-3-15 02:28:22 | 只看該作者
原帖由 傑佬 於 2009-3-15 02:23 發表
紋人.....我唔係想罵戰...但件衫我真係成日著,返工都有著,連揸的士都有著...
至於雜誌上我著住件衫...我只係求其攞起就著..可以話係我著錯衫令雜誌記者誤會....我又再一次講聲唔好意思....咁樣包包你明 ...

大家都清楚啦"著錯衫令雜誌記者誤會"..
咁...唔好嘈啦
randy 發表於 2009-3-15 02:31:01 | 只看該作者
原帖由 Fung9099 於 2009-3-15 02:19 AM 發表

對唔住. 我自己有公司衫 . 佢唔需要著返工 .

同你講咩........你都幾唔怕醜果喎
wowo0123 發表於 2009-3-15 02:31:48 | 只看該作者
原帖由 kstyle 於 2009-3-15 02:19 發表

你睇晒之後就會知到雞地Drift Group同sd係兩個唔同既車會

咁個問題咪就係..連我地都唔知道雞地Drift Group同sd係兩個唔同既車會..咁你想我地解釋乜野??而家雜誌都出左囉,解釋又解釋過.對吾住又講左,咁你地仲想點呢?!