RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
長崎良尾 發表於 2009-3-14 13:50:57 | 只看該作者
一人少句啦...講多錯多.和和氣氣好過啦...
又唔係什麼事,大家都係大人,唔係細路..
magic-vtec 發表於 2009-3-14 14:00:08 | 只看該作者
原帖由 kstyle 於 2009-3-14 01:27 AM 發表
其實我地係想了解一下點解仲會有雞地Drift Group出來做訪問
可能係字眼上令到大家有誤會 , 我係度同大家講聲Sorry
但你地覺得我地當中有d人講一套做一套我就唔同意囉
由最初幾十人係球場玩...到要轉名...再解散
點解會有咁多人係個車隊入面玩得唔開心要退出
有人係後面做左幾多野講左幾多野你地又有幾多人知先
我係度講呢d野出來唔係話要你地覺得我地係好人
係要你地知到邊d人係衰人

包...大果班當初話要雞運會轉名..要推薦一個大哥出黎,
一切一切我都接受唔到,為何一定要轉名.攪team花.
擺明車馬就係騎劫雞運會個名,要脫離"我地係雞運會"呢個型像,
但係你果時又轉左玩M車(係好好玩,我都差d想唔玩drift轉玩M車)
比人乘機踢走左個話事權,...............................................
咁我唔埋sd hobby堆...我可以同邊個玩drift.
但我確確實實又唔想埋堆.明知雞運會係會從此消失.
只剩下雞地FF Group.到時唔通我自己係球場度自己一個人玩咩.
你教我,我可以點做,..全部都係班大講出黎,話晒事,
有冇問過我地想唔想(至少冇問我),
係咁樣既情況下,我選擇左投降,
做最後一個由雞運會會仔身份轉做sd hobby會員,
magic-vtec 發表於 2009-3-14 14:00:22 | 只看該作者
到有d野發生左....就返返轉頭話轉返雞運會...
唔知點解又有人跟佢過果下抵死...轉名過陣就問都唔問下你呀包,
有事就話要返返轉頭.你又再次被擺上枱做返會長,
而sd hobby呢邊d大既又轉玩飛機...
掉低只有我地而家呢幾個...咁點呀...當時我地有三個選擇

一) 我地幾個轉玩飛機  ...
二) 我地幾個跟埋佢 ...
三) 留係度自己繼續玩

我地揀左三,但我地用咩身份黎玩呢...team sd hobby????????
唔係唔得,但係佢過返雞運會之後...掉轉槍頭好似同我地有仇咁....

由頭到尾...我地有話要離隊咩
點解要好似我地幾個同你有仇咁ja
關我地撚事咩.我地就剩係玩.
蚊事都係你地班大既攪出黎.
咁即係點即而家.我地錯咩....咪錯在聽人話Lor...

包包....邊個係好人邊個衰人我地都識睇...
但係好多時我地係冇計咋....
so自果單野後我地幾個唔再背負team呢個重擔...

每之都以個人名義出比賽....

我講咁多野唔係要話邊個邊個...
唔係要有人出黎交代.
只係想講出我地既景況比大家知
我地幾個係o係一個咁惡劣既背景下.
一樣係好喜歡rc drift.對佢不離不棄架

有咩得罪請多多包涵,小弟唔係想鬧交

傑佬 發表於 2009-3-14 15:18:39 | 只看該作者
總之之前出書嘅問題而引出嘅不便,小弟再一次講聲Sorry!!
而 阿和,阿贊,阿風,肥佬同埋我自己並不是任何Drift Group, Drift Team嘅member...我地只係想玩RC Drift而住係同一區嘅朋友....
gegegum 發表於 2009-3-14 17:04:51 | 只看該作者
咁想多口問聲, 依家仲有冇team sd-hobby架!?
傑佬 發表於 2009-3-14 18:33:53 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2009-3-14 17:04 發表
咁想多口問聲, 依家仲有冇team sd-hobby架!?
咁我有想多口問句!重要咩?!
kstyle 發表於 2009-3-14 23:45:44 | 只看該作者
正如大家所講係俾記者佬擺左上枱,呢樣我都仲可以理解
但本書出左幾日 , 都冇人打俾我地咁多人 , 要我地係度公開俾全世界人知咁問 , 先至有人一句話.....俾記者佬擺上枱就可以將個鑊過左落去個記者佬度 , 咁就咩事都冇?
咁我又想問一個問題大家去到百佳或者惠康大家點樣可以分得出邊d係員工邊d係客
你地唔知等我話俾你地知係佢地係有著制服既
咁而家大家應該可以認真咁睇一下呢個post最初係想問咩問題 , 再有一d唔關事既人係度攪屎棍 , 再有d對人唔對事既人係度單單打打 , 令到呢件事睇起上來我地呢班友係度搵野來噪
最後只係得到一個答案.........就係俾記者佬擺上枱
北極熊 發表於 2009-3-15 00:24:28 | 只看該作者
邊個單單打打呀依家??
邊個話借雞地個名落廣華街買野有福利呀.........??
randy 發表於 2009-3-15 00:37:19 | 只看該作者
原帖由 北極熊 於 2009-3-15 12:24 AM 發表
邊個單單打打呀依家??

重要問呀.......唔好咁啦
北極熊 發表於 2009-3-15 00:45:54 | 只看該作者
原帖由 randy 於 2009/3/15 00:37 發表

重要問呀.......唔好咁啦

~!!??
有做過咪囉,無做過怕咩問呀
pericklee 發表於 2009-3-15 00:50:20 | 只看該作者

回復 63# 的帖子

肥佬講得一d都無錯.轉名係你地話轉.你亞包有無問過我地有無交代點解要轉名.
而啫喱魚你自己當初都有過sd玩.如果你要叫人地交代什麼.唔該你先交代點解你可以走黎走去都無人話你有錯 .唔該你地幾個話事人想清楚當初邊個錯而走到現在咁嘅局面.
你又可以話我係無謂人.當我想攪事.但到現在我都唔覺我地e班小會員有錯
randy 發表於 2009-3-15 00:52:30 | 只看該作者
原帖由 北極熊 於 2009-3-15 12:45 AM 發表

~!!??
有做過咪囉,無做過怕咩問呀

你邊位呀....我係雞地從來未見過你.....你邊位呀....冇人識你喎
pericklee 發表於 2009-3-15 00:52:58 | 只看該作者
紋人..我地唔係想攪事只係想講出事實嘅真相
randy 發表於 2009-3-15 00:57:31 | 只看該作者
原帖由 北極熊 於 2009-3-15 12:54 AM 發表

有需要你識咩??大把野你都唔識啦.......

夠董就出黎....我從來都未見過巴閉既人....我都想開下眼界
saihung281692 發表於 2009-3-15 01:00:00 | 只看該作者
各位師兄,既然大家都唔想攪事,又咁重視Drift呢個玩意,不如就咁算啦,和和氣氣咪好囉 (以上係個人意見,無代表任何隊伍或團體)
randy 發表於 2009-3-15 01:01:25 | 只看該作者
原帖由 pericklee 於 2009-3-15 12:52 AM 發表
紋人..我地唔係想攪事只係想講出事實嘅真相

我本身都唔想出聲.....関呢條北極熊咩事呀......佢咁寸咀...我依家就想碰下佢

kstyle 發表於 2009-3-15 01:17:33 | 只看該作者
原帖由 北極熊 於 2009-3-15 12:24 AM 發表
邊個單單打打呀依家??

你幾廿歲人仲好似個細路咁睇野,睇一d唔睇一d
我講過我係想知呢件事既原因
可能Jerry既用詞用錯左我之前已經同大家講左sorry
你就由第一個回覆就已經係度咬住福利呢兩個字講完又講
你唔煩我都煩啦
789789 發表於 2009-3-15 01:24:43 | 只看該作者
了解事件真相 以和為貴
kstyle 發表於 2009-3-15 01:25:52 | 只看該作者
原帖由 pericklee 於 2009-3-15 12:50 AM 發表
肥佬講得一d都無錯.轉名係你地話轉.你亞包有無問過我地有無交代點解要轉名.
而啫喱魚你自己當初都有過sd玩.如果你要叫人地交代什麼.唔該你先交代點解你可以走黎走去都無人話你有錯 .唔該你地幾個話事人想清 ...

首先呢個問題係唔關呢件事既事

你話我冇問過大家就轉名
咁我係度話俾你知唔係我話要轉名
我係話要轉名之前好幾個月我已經冇玩Drift,同冇理到個會既事務
我攪個名出來好地地點解要轉
轉左名之後原來我都係最後知
你話你地冇錯我都覺得你地d會員係冇錯
但係照咁睇來係你地心目中全部都係我既錯啦
咁樣我冇野可以講
阿De 發表於 2009-3-15 01:30:56 | 只看該作者
其實大家都係雞地出身 唔好咁啦

大家都係想玩下車仔 唔好搞到分哂派咁